TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Akyazıda Okul Açtı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Akyazı’ya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ziyaretler ve açılışlar için Akyazı’ya geldi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Akyazı Ticaret Borsasını ziyaret etti. Ziyaretlerde Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da yer aldı. Hisarcıklıoğlu, ATSO Meclisi ile istişare toplantısı yaptı.

GÜÇ VE DESTEK ALIYORUZ
ATSO Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek; “Genel Başkanımızın Akyazımıza ve Odamıza yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduk. Kendilerinden son derece memnunuz. Bizimle beraber diğer odalarda kendilerinden memnun. Sakarya’da biz birlik ve beraberlik içerisinde SATSO olsun, Borsalar olsun, uyum içinde çalışan sivil toplum kuruluşlarıyız. Bu uyum içinde çalışmamızın arkasında da TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu gelmektedir. Biz ondan güç alıyoruz. Destek alıyoruz. Onun sayesinde de Akyazımıza da bölgemize de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürmeye çalışıyoruz” dedi. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ise sanayi bölgesine güzel bir yer tahsis ettiklerini söyledi.

KAYMAKAM’DAN OKUL TEŞEKKÜRÜ
Kaymakam Yakup Güney de; ”

Sizleri Akyazı’da ağırlamaktan büyük mutluluık duyuyoruz. Çok kaliteli ve nitelikli bir okulu ilçemize kazandırdık. Çocuklarımızın her birinin gözleri pırıl pırıl. Biz bu okullarda geleceğimizi emanet edeceğimiz nesilleri yetiştireceğiz. Sizlerin emeğinden dolayı ilçemiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BEREKETLİ TOPRAKLARA SAHİP

Bayraktar ve Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyen Hisarcıklıoğlu, Sakarya’nın bereketli topraklara sahip olduğuna dikkat çekerek, “Tarım ve hayvancılık çok önemli. Pandemi ve savaş çıktı bunu yeniden anladık. Dünyaya her yıl bir Türkiye nüfusu kadar daha ilave oluyor. Alt gelir grubundan orta gelir grubuna geçiş artıyor. Dolayısıyla tarımın hayvancılığın önemi büyük. Önümüzdeki dönem neye yatırım yapalım diye sorarsanız tarım ve hayvancılık derim” dedi. TİCARET BORSASINA ZİYARET Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ATSO’nun ardından Akyazı Ticaret Borsası’nı (TB) ziyaret etti.​ Akyazı TB Başkanı Şener Bayraktar ve Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyen Hisarcıklıoğlu, Sakarya’nın bereketli topraklara sahip olduğuna dikkat çekerek, “Tarım ve hayvancılık çok önemli. Pandemi ve savaş çıktı bunu yeniden anladık. Dünyaya her yıl bir Türkiye nüfusu kadar daha ilave oluyor. Alt gelir grubundan orta gelir grubuna geçiş artıyor. Dolayısıyla tarımın hayvancılığın önemi büyük. Önümüzdeki dönem neye yatırım yapalım diye sorarsanız tarım ve hayvancılık derim” diye konuştu.

OKUL AÇILIŞI

Rifat Hisarcıklıoğlu, ziyaretlerin ardından Akyazı’da TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu’nun açılışını yaptı. Öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.​Hisarcıklıoğlu burada öğrencilerle sohbet ederek kitap hediye etti. TOBB Başkanı, “Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyoruz. Sakarya Akyazı’da yaptığımız TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu’nda öğrencilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. 81 ilimizi eğitim tesisi ile donattık. 154 ilçemize 154 okulla birlikte 307 eğitim tesisini çocuklarımıza armağan etmiş olacağız.” ifadesinde bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Akyazıda Okul Açtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin