TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu Tamamlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yaptırılan TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu tamamlandı.

   

21 Mayıs 2020 - 13:24

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yaptırılan TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu tamamlandı.

Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar , yapımı tamamlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüsamettin Bayraktar Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Bayraktar yaptığı açıklamada, 6 bin metrekare alan üzerine, 3 bin 850 metrekare kapalı alana sahip 2 kattan oluşan okul binasında, sınıfların haricinde özellikle engelli çocuklarımız için asansör, fen laboratuarı, görsel sanat atölyesi, kütüphane, müzik odası, beden eğitimi, toplantı ve kongre salonu, öğretmenler ile müdür ve müdür yardımcıları odalarının yapımının tamamlandığını kaydetti.

Okulda geçici kabul iÅŸlemine geçildiÄŸini ifade eden Bayraktar; “1 Haziran 2020 tarihinde Milli EÄŸitim Müdürlüğü’ne devri gerçekleÅŸecek. İlçemize kaliteli ve modern bir ortaokulun tamamlanmasında emeÄŸi geçen ve eÄŸitime yapılan her yatırımın önemini vurgulayan, eÄŸitime yapılan yatırımdan hiçbir zaman zarar edilmeyeceÄŸini ifade eden Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı M. Rifat HisarcıklıoÄŸlu’na ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teÅŸekkür ediyoruz.” dedi.

Etiketler: , , ,

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmıştır.
  • *Doldurmanız gereken alanları doldurduktan sonra butona basınız..
300 x 250 Reklam Alanı