Topağaç Mahallesi Mobese Sistemi İle Şimdi Daha Güvenli

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemiz Akyazı’ya bağlı Topağaç mahallesi muhtarlığı vaatleri arasında yer alan mobese sistemini bugün itibari ile faaliyete geçirdi.

Mahalle muhtarlığına yeni seçilen Muhtar İsmail Başer ve ekibi çalışmalarına hız verirlerken mobese hakkında sitemize açıklamalarda bulundular.Başer;mahallemizin giriş,merkez ve çıkışlarına 11 ayrı noktada mobese kamerası monte işleminde sona geldik.Yaklaşık 15 bin tl ye yaklaşan tutarı ile faydalı bir hizmet yaptığımıza inanıyoruz.Başer ;Kurulan sistem sayesinde mahalle sakinlerimiz , mahallenin güvenliğini sağlarken gurbette olanlar da yakınlarını canlı olarak görme imkanı bulacak dedi.Mahallemizi canlı olarak izlemek isteyen herkese kurduğumuz bir programa bağlı olarak bir şifre veriyoruz ve o şifreyi girdikten sonra izleme imkanına kavuşuyorlar dedi.

Muhtar İsmail Başer;Kurulan kamera sistemi sayesinde güvenliğin daha iyi takip edildiğini ifade ederek “Yerleştirilen 11 kamera ile mahallemizin her tarafını görme imkanı buluyoruz. Bu sayede de mahalleye kim geliyor, kim gidiyor, daha iyi takip ediyoruz. Şimdi mahallemiz daha güvenilir” diye konuştu.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Topağaç Mahallesi Mobese Sistemi İle Şimdi Daha Güvenli

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin