Topağaç Mahallesinden Fatih Şen Karatede Dünya 3.sü Olarak Kariyer Zirvesi Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karatede uluslararası takvimin en önemli organizasyonu olan 10. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası sona erdi. 25-29 Ekim tarihleri arasında İspanya’nın Tenerife kentinde yapılan müsabakalarda Türk karateciler, ülkemizi gururlandıran bir başarıya imza attı.

Fatih Şen kariyer zirvesi yaptı

İlçemiz Topağaç(Ramaslı)Mahallesi sakinlerinden Kemal Şen’in de  oğlu olan 21 yaş altı kumite 75 kilodaki temsilcimiz Fatih Şen, ilk turu bay geçti. Suudi Arabistan, Japonya, Rusya ve Tunuslu rakiplerini eleyerek yarı finale gelen Milli karateci, İngiliz Mitchell Thorpe’a 2-0 kaybetti ve bronz finaline çıkmaya hak kazandı.

Faslı Jalal Bouzzher karşısında mücadeleye kontrollü başlayan Şen, ilk dakika dolarken vurduğu tekme ile bir anda 3-0 öne fırladı. Kontrolü elinde tutan ve rakibinin ataklarında iyi savunma yapan Milli karateci, bir puan bırakmasına rağmen tatamiden 3-1 galip ayrıldı.

2014 ve 2015 yılında gençlerde Avrupa üçüncüsü olan Fatih Şen, 21 yaş altı Kumite 75 kiloda elde ettiği Dünya üçüncülüğü ile kariyerinin en büyük başarısına ulaştı.

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak Fatih yavrumuzu bu başarısından ötürü tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

 

Topağaç Mahallesinden Fatih Şen Karatede Dünya 3.sü Olarak Kariyer Zirvesi Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir