Toplu Sünnet Şöleni Kayıtları İçin Son Başvuru Yarın

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI İÇİN SON BAŞVURU YARIN

Akyazı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl’da 8 Temmuz’da yapılacak olan Sünnet Şöleni için kayıtlar yarın sona eriyor.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda her yıl geleneksel olarak yapılan toplu Sünnet etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda başlayan Sünnet kayıtları için başvurular yarın sona eriyor. Akyazı Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Sünnet şöleni kapsamında yüzlerce çocuk Akyazı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak giydirilerek sünnet ediliyordu. Aynı geleneği bozmadan bu yılda sürdüren ve bundan sonraki yıllarda da sürdürme hedefinde olan Akyazı Belediyesi sünnet olacak çocukları, kayıt yaptırmak üzere en geç yarın 24 Haziran saat 17.00’ye kadar Akyazı Belediyesi Ek Hizmet Binası İtfaiye üzerinde bulunan Kültür Sosyal işler Müdürlüğüne bekliyor.

Kayıt için gelmek çocuklarını getirmek isteyenler Çocuğun babası yada annesinin yani velisinin ve çocuğun kimlik fotokopisi ve ikametgah belgelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Ayrıca çocuğun Sünnet kıyafetleri de Akyazı Belediyesi tarafından karşılanacağı için elbise ölçüleri ve ayakkabı ölçülerinin de bilinmesi gerekiyor.

Kayıt işlemlerini tamamlayan ailelere çocuklarını 8 Temmuz’da her yıl olduğu gibi Akyazı Belediyesi önünde toplu konvoy gezisine getirecekler. Sünnet olacak çocuklar Akyazı Belediyesi tarafından temin edilen araçlarla ilçede gezdirilecekler ve kesim işlemleri Akyazı Devlet Hastanesinde konusunda uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilecek. 10 Temmuzda Akyazı Belediyesi’nin bu yıl 54.’sü nü düzenleyeceği Akbalık yağlı güreşlerinde de çocuklar için ayrıca şölen yapılacak , burada da sünnet çocuklarına mevlit okuması, yemek ve dondurma ikramları ve çeşitli eğlenceli etkinlikler yapılacak.

IMG_4598 IMG_4688 IMG_4872

Toplu Sünnet Şöleni Kayıtları İçin Son Başvuru Yarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir