featured

Toplu Taşımada Yolcu Sınırı Kaldırılıyor !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Normalleşme süreciyle birlikte İçişleri Bakanlığı Valilikler’e gönderdiği genelge ile toplu taşıma araçlarındaki yüzde 50 kapasiteli yolcu taşıma zorunluluğunu kaldırdı.

Toplu taşıma araçları koltuk kapasitesi kadar yolcu alabilecek.İçişleri Bakanlığı yayınladığı yeni bir genelge ile toplu taşıma araçlarındaki yüzde 50 kapasiteli yolcu düzenlemesini kaldırdı. Yeni genelgeyle minibüs, dolmuş, halk otobüsü, belediye otobüsü, tramvay ve metro araçlarında yüzde 50 kapasite yerine, koltuk kapasitesine göre yolcu alınabilecek.

İL HIFZISIHHA KURULU KARAR ALACAK
Genelgeye göre İl ve İlçe hıfzısıhha kurulları genelge doğrultusunda illerde kullanılan araçların özelliklerine göre özel düzenlemeler yapabilecek: Genelgeyle ilgili bugün Sakarya İl Hıfzısıhha Kurulu da bir karar alacak.
Bu arada Satso başkanı Hasan Alişan sosyal medya hesabından ise şu paylaşımı yaptı..
İçişleri Bakanlığınca tüm şehir içi toplu taşıma ve servis araçlarının %50 taşıma oranı kaldırılacaktır. Ayakta yolcu alınmayacak olup ruhsatlarda kayıtlı sayı uygulanacaktır.

Toplu Taşımada Yolcu Sınırı Kaldırılıyor !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hoş geldiniz, günlük 5 yazı için 5'er soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için premium üyelik satın alın.
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.