Turhan Kardeşler İnşaat Dedeler Mahallesinde Hizmete Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Turhan Kardeşler İnşaat-Nalbur,Anahtar Teslim İnşaat Nalburiye Dedeler Mahallesinde bugün düzenlenen muhteşem açılış töreni sonrası Hizmete Başladı.
Turhan İnşaat Mağazasında ;Hırdavat, Nalburiye, alçı, boya, elektrik, inşaat malzemeleri, sıhhi tesisat, vitrifiye, seramik ve laminant parke alanlarında hizmet verilmekte.
İlçemize bağlı Dedeler mahallesinde bugün cuma namazından sonra düzenlenen açılış törenine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterirken mehteran gösterisini ilgi ile dinlediler.
Yapılan dualar ve kurdele kesiminden sonra açılışı yapılan işletme ziyaretçi akınına uğrarken alış veriş yapmayıda ihmal etmediler.
Firma adına konuşan Ramazan Turhan bu özel ve anlamlı günümüzde yanımızda olan veya imkan bulamayarak telefonla arayıp hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarına teşekkür etti ve tüm yöre sakinlerini işletmelerine davet etti.
Turhan Kardeşler İnşaat Firması;
Anahtar Teslim İnşaat
Nalburiye
Plan Proje
Zemin Etüdü
Kadastro
İmar İskan Ve Ruhsat İşlemleri
Kendi bünyesinde barındırdığı tecrübeli ve deneyimli İnşaat Mühendisi ile siz değerli yöre ve ilçe halkının hizmetinde..
Ayrıca Turhan Kardeşler İnşaat yöneticisi Ramazan Turhan 20 yıldır Avrupa tecrübesi ve deneyimi ile alanında yurt dışında büyük bir müteahhit..Avrupada’ki çalışmaları ve projeleriyle ön plana çıkan Ramazan Turhan müteahhitimize yeni iş yerinin hayırlı olmasını diler bol kazançlar kazanmasını temenni ederiz.

Turhan Kardeşler İnşaat Dedeler Mahallesinde Hizmete Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir