Türk Milletine Asıl Soykırımı Yapanlar, Garo Paylan’ın Dedeleridir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TURAN DEVLETLERİ TEŞKİLATI BASIN AÇIKLAMASIDIR

Garo Paylan adlı Ermeni asıllı, HDP Diyarbakır milletvekili.
TBMM’ne, “Ermeni soykırımı tanınsın” içerikli bir kanun tasarısı verdi.
Bir ermeni diasporasının kukla sözcüsünün, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Türk Milletini soykırımla suçlaması bir skandaldır…
Turan Devletleri Teşkilatı Olarak Şiddetle Kınıyoruz!!!
Şanlı Türk tarihimizde ne böyle ne de benzeri bir soykırım vakası yoktur. Tarih bunu kanıtlarıyla yazarken, bilim bunu kabul ederken 1915 yılında Osmanlı Devleti’nde yaşanan olaylar hakkında tarihi ve hukuki dayanaklardan yoksun ve asılsız iddiaları esas alan teklif Türk devletine iftira ve meydan okumadır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti; “Ermeni Soykırımı” adı altında yürütülen lobi faaliyetlerinin merkezinde kimlerin olduğunu açık açık tarih biliminin ışığında dünya kamuoyu ile daha yüksek perdeden bizlerin aracılığı ile paylaşacak artık.
Turan Devletleri Teşkilatı olarak “Bizler” ;
Tarihi bir gerçekliği artık dünya kamuoyunda aydınlatılması gerektiğini bilerek ve görerek ilk adımı Türklük adına Türk’ün adaleti ve yüksek haysiyetinin korunması adına bir an bile beklemeden tüm vatanperver avukatlarımız ile birlikte Teşkilatımızın Türkiye genelinde tüm il ve ilçe teşkilatlatlarımız ile eş zamanlı olarak bu kişi hakkında “Soykırım” iddasını ispat ve dokunulmazlığın kaldırılması adına dava açtık.
Bugün Tarihi Bir Andır Beyler, Bayanlar!..
Hiç kimse Yüce Türk milletine soykırım iftirası atamaz!
Türk Milletine asıl soykırımı yapanlar, Garo Paylan’ın dedeleridir. Eğer Türk milleti soykırım yapmış olsaydı Garo Paylan Milletvekili olamaz, mecliste çıkıp konuşamazdı. Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili kanun teklifi veremezdi. Ayrıca bir tek Ermeni bile kalmazdı. Bugün Türkiye’de Ermeniler rahat bir şekilde yaşamakta her alanda Türk milletinin sahip olduğu her hakka sahip olmaktadır. Bunun örneği de Garo Paylan’ın milletvekili olmasıdır.
Asıl katliamı yapan Ermenilerdir. Bunun en büyük ispatı Erzurum, Van, Kars, Iğdır ve çevresinde yaptıkları katliamlar ve canlı tanıklardır. Dün atalarımızı şehit edenlerin torunları bugün Azerbaycan’da Hocalı’da Karabağ’da gördük. Tarih bunları yazdı ve siz emperyalist hayalperestler tarihin gerçekleri ile yüzleşeceksiniz!
Amacımız, mahkeme kararı ile bu konuyu çok iyi bilen uzman tarihçi akademisyenler tarafından yürütülecek olan tarihi belgelerle ortaya koyarak dünyadaki bütün Ermeni sivil toplum örgütü ve konu uzmanı Ermeni akademisyenlere tarihin gerçekleri ile bir-bir cevap vermektir.
Adil bir yargılama yapılacağından hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Mahkeme neticesinde alınan kararı, bütün dünyaya duyuracağız, ülkemizi “soykırımcı” olarak tanımış olan başta ABD ve diğer tüm devletlere, Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliğine ve konuyla ilgili sivil toplum örgütlerine gönderilmesi ve mevcut durumun tersine çevrilmesi için, diplomatlarca çalışmaları bu doğrultuda bilfiil yürüteceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın…
Turan orduları olarak hepimiz Mustafa Kemal Paşamızın Milliyetçilik anlayışından asla taviz vermeden Turan yolunda ilerleyeceğiz ve sizler bunu durduramayacaksınız! Çünkü biz Türk milletiyiz, Adaletliyiz, Güçlüyüz! Türkiye’yiz, tarihimizle bir ve ayrılmaz bir bütünüz. Esen kalın
Saygılarımızla
Mehmet Emin FİDAN
Sakarya İl Başkanı

Türk Milletine Asıl Soykırımı Yapanlar, Garo Paylan’ın Dedeleridir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir