Tutar Ve Karademir Ailelerinin Düğün Heyecanı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saü Fen Edebiyat Fakültesinin değerli hocalarından ,son olarak Akyazı Myo Müdürlüğü görevinden geçtiğimiz gün ayrılan Kimya alanında adı ülke dışına taşmış Prof. Dr.Ahmet Tutar yine kendisi gibi Kimya alanında doktora yapan Oğlu Ömer Faruk Tutarın dünya evine girmesi münasebeti ile bir davet mesajı yayınladı.

Kıymetli Dostlar; . 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat 19.00 da Erkan Sezgin düğün salonunda Karademir ailesinin biricik kızı ile Tutar ailesinin biricik oğlunun birlikteliklerinin ömür boyu süreceği bir yolculuğa uğurlama törenimiz vardır. Bu uğurlama töreninde siz dostlarımızı aramızda görmek bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir.
Sevgili Dostlar;
Böyle zamanlarda en zor ve en riskli iş davetiyelerin dağıtımıdır. Tüm dostlarımıza davetiyelerimizi elden vermeye çalıştık ve hala da çalışıyoruz. Ne kadar uğraşsak, ne kadar çaba göstersek mutlaka eksikliklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Davetiyeleri ellerine ulaşmamış dostlarımızdan şimdiden özür diliyoruz. Karademir ve Tutar ailesi olarak tüm dost, akraba ve sevenlerimizin ekteki düğün davetiyemizi kabul buyurmalarını, eğer vakitleri müsaitse cemiyetimize katılarak bizleri şereflendirmelerini istiyoruz dedi.

 

Tutar Ve Karademir Ailelerinin Düğün Heyecanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir