Ücretsiz açık hava sinemasında bugün can dostlar filmi gösterime girecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi ve SAKTİM tarafından gerçekleştirilen Ücretsiz açık hava sinemasında bugün can dostlar filmi gösterime girecek.

Çocuklar ve aile için hazırlanan eğlenceli bir yerli film olan CAN DOSTLAR filminde mahalle çocuklarının yaşadıkları maceralar anlatılıyor. Yaş kaç olursa olsun herkesin elinde akıllı telefon ve internetin olmasıyla günümüz çocukları da eskisi gibi dışarı çıkmak yerine her şeyi evde yapmaya başlamışlardır. Mahalleye yeni taşınan bir grup çocuğun ısrar etmesi sonucunda mahalledeki tüm çocuklar eskiden olduğu gibi yeniden dışarıda oynamaya başlarlar. Eskiden olduğu gibi parklarında özgürce oynayan çocukların ufak bir sorunu vardır. Tüm çocuklar birleşip sorunu ortadan kaldırmak amacıyla plan yaparlar.     Akyazı Belediyesi SAKTİM Afet Parkında Gerçekleşecektir.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Tüm filmler ücretsiz olup başlangıç saati 21.00’dır. Film için gelirken kendi kilim, minder, sandalye gibi ihtiyaçlarınızı yanınızda getirmelisiniz. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır. SAKTİM Afet Parkında wc, mescit mevcuttur. Uygun fiyatlı Sıcak- soğuk içecek, patlamış mısır ve kuruyemiş ücretli şekilde temin edebilirsiniz. Elde edilen tüm gelir SAKTİM tarafından ilçemize alınacak olan “Arama Kurtarma Aracı” için kullanılacaktır.   İletişim: 0 531 947 79 49 0 546 228 20 81 Cumhuriyet Mahallesi. 1049 Sokak (Kamil Özdağ Spor Salonu Yanı)

 

Ücretsiz açık hava sinemasında bugün can dostlar filmi gösterime girecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir