Ülkücü Belediye Meclis Üyesi Adayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkücü Camianın Sesi Olacak

Akyazı’da On Yıldır Ülkü Ocaklarında aktif şekilde görev yapan, Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi,  26 yaşındaki genç siyasetçi ve Somuncu Baba fırın işletmecisi Uğur Bilgiç Akyazı Cumhur İttifakı’nın MHP’den Belediye meclis üyesi adayı olmak için başvuruda bulundu.

Sakarya Üniversitesi İşletme yönetimi mezunu ve hali hazırda Düzce Üniversitesi Felsefe bölümü okuyan Uğur Bilgiç meclis üyeliği için adaylık başvurusunu ilçe teşkilatında ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu ve Ülkü Ocakları Başkanı Murat Öncü ile birlikte kamuoyu ile paylaştı.

Akyazı MHP İlçe başkanı Soyhan Sofuoğlu;2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, İş İnsanı Sayın Uğur Bilgiç Cumhur ittifakı MHP Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığımıza gerçekleştirdi.
İlçemize ve hemşehrilerimize Hizmet aşkı ile çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun dedi.

Genç Belediye Meclis Üyesi adayı Uğur Bilmiş adaylığı hakkında yaptığı açıklamada; Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’in bize kutsal emaneti olan bu yolda Ülkücü bir nefer olarak Siyasete ilk Adımımı atmış bulunmaktayım. Bu kutlu yolda ilk Şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan, son Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na, emeği geçmiş bütün Vekillerimize bütün dava büyüklerimize ve son olarak bütün Ülküdaşlarıma söz veriyorum ki edep ve adabı öğrendiğim Ülkü Ocaklarına uygun bir şekilde siyaset yapacağıma, Üç Hilalli Sancağın altında bana verilen görevi layıkıyla icra edeceğime Söz veriyorum !
Var Olsun Ülkü Ocakları
Bu önemli günümde yanımda olan başta 25-26 dönem Millet Vekilimiz Zihni Açba’ya, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanımız Soyhan Sofuoğlu’na Kaçep’den sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Semra Göktepe’ye Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Murat Öncüye Geçmiş Dönem Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlarıma Geçmiş Dönem Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarıma ve beni yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere bütün dava arkadaşlarıma, büyüklerime ve mazereti sebebiyle yanımda olamayıp gerek telefonla gerekse mesaj ile güzel duygularını ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim dedi.

 

Ülkücü Belediye Meclis Üyesi Adayı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir