Uluköylü Ve Akcan Ailelerinin Mutlu Günleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluköylü Ve Akcan Ailelerinin Mutlu Günleri.

İlçemizin tanınmış esnaflarından Hedef Yapı işletmecisi Semih Uluköylü İle Fatma Akcan Dünya evine girdi.

İlçemiz Hasanbey mahallesi halkından Mehmet -Emine Uluköylü’nün son yakışıklı ve karizmatik oğulları Semih Uluköylü ile Akyazı Belediyesinden emekli Celil-Semra Akcan çiftinin kıymetli kızları Fatma Akcan dün akşam park54 tesislerinde düzenlenen nikah ve düğün cemiyetiyle hayatlarının imzasını atarak yaşamlarını birleştirdiler.

Genç çiftin nikahını Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan kıyarken damat beye Kuranı kerim hediye etti ayrıca Nikah cüzdanını’da Gelin hanıma takdim etti.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damat gönüllerince eğlendi.

Uluköylü Ve Akcan ailelerinin düğün cemiyetine Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlu da gelerek hediyesini takıp genç çifti tebrik ettikten sonra dostlarını kırmayarak bir süre horon oynadı.Cemiyete ayrıca Sakarya İyi parti il başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Chp il başkanı Ecevit keleş te katılarak genç çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Dünürler Mehmet Uluköylü ve Celil Akcan evlatlarının mürüvvetlerini görmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu mutlu günlerinde davetlerine icabet ederek düğün merasimine katılan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Uluköylü Ve Akcan Ailelerinin Mutlu Günleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir