Yaşar Zımba: “Hasan Akcan Bizim Herşeyimiz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zımba Akyazı’da konuştu… Geçtiğimiz gün Akyazı Stadı’nda gerçekleştirilen amatör kulüplere malzeme dağıtım merasiminde bulunan Yaşar Zımba, bazı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Akyazı Stadı’nda gerçekleştirilen amatör kulüplere malzeme dağıtım merasiminde bulunan Yaşar Zımba, bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamaya hakemlerle alakalı bir takım konuşmalar yaparak başlayan Zımba, “Hakemlerde kötülük aramak yanlış, onlar bizim düşmanımız değil, onları bir düdük olarak görmemiz gerekiyor. Düdük yanlış karar verince o bize alınır mı? İşte bu şekilde görmek lazım. Hakemlere küfür edenlere ilgili kanunda hapis cezaları var. Bunlara karşı dikkatli olmamız lazım. Hakemlerin başkanları da bizlere yakın bunları da bilesiniz” dedi.

Konuşmalarına devam eden Zımba: “Canımız kardeşimiz, başkanımız, herşeyimiz Hasan Akcan bizlere yardım yaptı. Teşekkürlerimizi borç biliriz, futbolu siyasetten ayırmak için elden geleni yapacağım. Tabi ki bunu söylerken Hasan Akcan başkanımızı bu cümlemden ayırıyorum. Çünkü o bizden biri. Birbirimizde hata aramazsak birbirimizi güzel yerlerde görürsek başarılı oluruz. Birşey yapıyorsak hep beraber yapmamız gerekir. Bu malzeme dağıtımı hiçbir ilçede var mı diye bana sorsanıza? İlk defa bu ilçede böyle bir dağıtım oluyor. Başkanımızın tüyüne zarar gelmez inşallah” dedi.

İŞTE O KONUŞMALAR:

 

Yaşar Zımba: “Hasan Akcan Bizim Herşeyimiz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir