Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu kabristanında ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehit Muhsin Yazıcıoğl’nu vefatının sene-i devriyesinde ziyaret eden Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Açıklamada samimiyetliğin, dürüstlüğün, halktan olmanın abidesi olan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anan Genel Başkan Gündüz, yargıdaki eksiklik, adaletin bir an evvel gelmesini diledi.

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının sene-i devriyesinde Taceddin Dergahı’ndaki kabrinde ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Genel Başkan Emanullah Gündüz; “Bugün burada çok büyük bir ruhu hissetmek mümkün. Burada siyasetin temiz ruhunu, siyasetin cesur ruhunu, siyasetin halktan ruhunu hissetmek mümkün.

Bugün biz burada Yeni Dünya Partisi olarak Şehit Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nu ziyarete gelip ruhuna Fatiha’lar gönderdik. Bizim burada bunu yaparken ki amacımız şu, biz halkımıza ve bütün milletimize şunu söylüyoruz. Temiz siyasetçilere, dürüst siyasetçilere sonuna kadar sahip çıkılması gerekiyor. Muhsin Yazıcıoğlu halkımız açısından son derece önemli bir isimdir. Türkiye siyasetine ismi silinmeyecek bir şekilde kazınan, dürüstlüğün, samimiyetin, halktan olmanın aynı zamanda abidesidir. Bundan dolayı Muhsin Yazıcıoğlu bizim açımızdan son derece önemli bir isimdir ve bizim ilerideki, gelecekteki siyasetimiz açısından da son derece önemli ve güzel bir örnektir. Biz buradan kendilerine tekrardan Allah’tan rahmet diliyoruz. Ve yargılamadaki eksikliklerin, aksaklıkların ve adaletin tecelli etmesini de en kalbi duygularımızla diliyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu kabristanında ziyaret etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir