Yeni Kaymakamımız Ömer Kalaylı Akyazılılara Seslendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saygıdeğer Akyazılılar..

Kıymetli Mesai Arkadaşlarım.

İç İşleri Bakanlığının 1 Aralık 2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek kararnamesi ile atandığım Akyazı Kaymakamlığı görevime 12-12-2016 pazartesi itibari ile başlamış bulunmanın heyecanını yaşamaktayım.

Tarımda,Turizmde,sanayide ve ticarette ülkemizin ve ilimizin önemli cazibe merkezlerinden biri olan Akyazıda siz değerli halkımıza hizmet etmenin büyük onur olduğunu ve bunun ağır sorumluluğunu üstlenmenin bilinci ile gelecekte daha yaşanabilir,müreffeh ve daha güzel bir Akyazı için hep birlikte çalışacağız.

Görev yapacağım hizmet süresince başta toplumun huzur ve güveninin sağlanması olmak üzere,yaşlılarımıza ,engellilerimize,korunmaya muhtaç çocuklarımıza ,şehit yakınları ve gazilerimize daha hızlı ve etkin olmak üzere;eğitim,sağlık,turizm,sanayi ve ticaretin geliştirilmesi konularında mesafe alıcı bir hizmet anlayışı ile çalışacağım.

Görevim süresince adalet,tarafsızlık,insan haklarına saygılı,hakkaniyeti üstün tutan ,hesap verebilir şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde görev yapacağım bu dönemde yerel yönetimlerimizin,muhtarlarımızın,sivil toplum örgütlerimizin,kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai arkadaşlarımın,basınımızın ve sağ duyulu Akyazılı vatandaşlarımızın katkı ve yakın desteklerini ,tecrübelerini,bilgilerini ve emeklerini esirgemeyeceklerini biliyorum ve inanıyorum.Birlikte çalışacağım mesai arkadaşlarımın görev ve sorumluluk bilinci ile ve ekip ruhu ile Akyazıya en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum.Bizler bu makamlarda gelip geçiciyiz,amacımız her zaman görev yaptığımız süre boyunca geride hoş bir sada bırakabilmek olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile birlikte siz saygıdeğer Akyazılı hemşerilerimi en kalbi duygularım ile selamlar iken tüm mesai arkadaşlarıma sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum.

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı

Yeni Kaymakamımız Ömer Kalaylı Akyazılılara Seslendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 13 Aralık 2016, 20:56

    Merhabalar Sivas’tan yazıyorum gerçekten çok kıymetli çalışkan mütevazi ve bir okadar vatanını milletini seven bir kaymakam gönderdik size.. Sivas vali yardımcılığında Bu şehrin gönlünde büyük yer kazanmıştır. Allah kolaylık versin..

    Cevapla
  2. Merhaba sayın kaymakamım Akyazı Hasanbey mahallesinden Koy heyeti Ömer yeni görevinde başarılar dilerim

    Cevapla