Yılan İle Özçekim Görenleri Şaşkına Çevirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ormanlık bölgede güneş altında uyuyan yörede “ Engerek Yılanı “ olarak tabir edilen ve oldukça tehlikeli olan  yılanla Selfie çeken Yılmaz Sarı, tehlikeli yılanla çektiği selfie’yi sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

Pamukova Kemaliye mahallesinde oldukça tehlikeli yılan türlerinden olan ‘ Engerek Yılanı ‘ ile ormanda selfi çeken Yılmaz Sarı görenleri şaşkına çevirdi.

Pamukova Kemaliye mahallesinde ormanlık bölgede güneş altında uyuyan yörede “ Engerek Yılanı “ olarak tabir edilen ve oldukça tehlikeli olan  yılanla Selfie çeken Yılmaz Sarı, tehlikeli yılanla çektiği selfie’yi sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

 

Sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, zehirli ve saldırgan olan yılan ile selfie çeken Yılmaz Sarı, bir çok yılan türü gördüğünü, ancak “ Engerek Yılanı “ nı ilk defa gördüğünü, tehlikeli olan yılanı güneşte kayanın üstünde uyurken gördüm. O anı fotoğraflamak istedim. Fotoğrafı çektikten sonra yılanın keyfini bozmadan oradan ayrıldım “ dedi.

 

Oldukça nadir görülen ve  boynuzları bulunan engerek yılanının boyu 1 m kadar olurken, tehlikelikede oldukları zaman saldıran ve zehirli olan  “ Engerek Yılanı “ Eylül-Ekim ile Mart-Nisan’a kadar kış uykusuna yatarlar.  Yılana  “Boynuzlu “ denmesinin nedeni ise burnunun ucunun gergedan boynuzu gibi küçük ve yukarıya doğru olmasıdır.

 

 

Kaynak : PamukovaHaber

Yılan İle Özçekim Görenleri Şaşkına Çevirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir