Yıldırım Ve Işıker Ailelerinin En Mutlu Günleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Eski Belediye başkanı ve Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım kızını evlendirdi..

Ankara ilimizden Halil Işıker’in yakışıklı oğulları Muhammed Resül Işıker ile Recep Yıldırım’ın kıymetlisi Ayşenur Yıldırım Akyazı düzcanlar düğün salonunda düzenlenen Kına cemiyetiyle dünya evine girdiler.

Cemiyete Yıldırım Ve Işıker ailelerinin yanı sıra siyaset ve iş dünyasından bir çok isim yoğun katılım gösterdi.

Nikah törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, 25. dönem AK Parti Sakarya Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, AK Parti 22 ve 23. dönem Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Sakarya Müftüsü Hasan Başiş, Sakarya Basın Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, Akyazı Basın Birliği Başkanı Ali Yıldırım, muhtarlar, Yıldırım ve Işıker ailelerinin yakınları katıldı.

Recep Yıldırım, törene katılan davetliler ile yakından ilgilendi.

Törende konuşan İl Müftüsü Başiş; “Milletvekilliği ve Akyazımızda belediye başkanlığı yapmış, güzel hizmetler yapmış değerli Recep Yıldırım’ın kızının kına merasimindeyiz. Rabbim hayırlara ve güzelliklere vesile eylesin. Bu gibi kınalar, düğünler bir araya geliyoruz, paylaşıyoruz. Belkide bir şeyler konuşuyoruz. Bazı konuları burada müzakere ediyoruz. Biraraya gelmenin ve birlik beraberliğin güzelliği var” dedi.

Muhammed Resül ve Ayşenur Işıker’in düğün cemiyeti 7 Mayıs Cumartesi günü Ankarada Wedding Palace düğün salonunda yapılacak.

 

Yıldırım Ve Işıker Ailelerinin En Mutlu Günleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir