Yıldırım Ve Talebeleri Bal Ekibi Bilecikspora Güç Kattılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Genç Futbolcular Bilecik’spor taraftarlarını Mest Ettiler..

İlçemiz Akyazıda uzun yıllar Teknik direktörlük yaptıktan sonra bu sezon Bilecikspor’da göreve getirilen Murat Yıldırım Akyazılı genç yetenekleri de takıma kazandırarak futbol hayatlarına yeni bir yol haritası sundu..

Akyazı Akınspor’da futbola başlayan ve çeşitli kulüplerde pişen genç yeteneklerden Recep Hikmet ve Ensar Berk çilingir ile Akyazı Sağlık fakültesi öğrencisi Bekirpaşaspor ve Erenlerspor’da forma giyen Kerem Burhan hocaları Murat Yıldırım nezaretinde Bilecikspor forması altında ter dökmeye başladılar.

Dün oynanan Bilecikspor-Eskişehirspor hazırlık karşılaşmasında Recep Hikmet ve Kerem Burhan 90 dakika sahada kalırken Ensar Berk Çilingirde 30.dakikadan sonra sahada yerini alırken oynadıkları başarılı oyunları ile taraflı  tarafsız herkesin beğenilerini alırlarken Hocalarını’da mahçup etmediler.

2000-2006 arası Doğumlu futbolculardan oluşturulan  genç Bilecikspor Murat Yıldırım önderliğinde hem Türkiye Ziraat kupasında hemde Bölgesel amatör ligde başarılı olmak istiyor.

Sporun ve sporcunun dostu Akyazı Havadis haber ailesi olarak Murat Yıldırım hocamıza,Recep Hikmet,Ensar Berk Çilingir ve Kerem Burhan’a,ayriyeten Bilecikspora başarılar diliyoruz.

 

 

 

Yıldırım Ve Talebeleri Bal Ekibi Bilecikspora Güç Kattılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir