Yılmaz Kuzey: “Takipçisi Olacağız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin ardından Yaşar Zımba başkan olmuştu. Zımba’nın başkan olmasının ardından başkan adayı Yılmaz Kuzey, birtakım açıklamalarda bulundu.

İşte o metin:

“Öncelikle 7 Temmuz 2015 tarihinde yapılan Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Her ne olursa olsun delegasyona olan saygımdan dolayı seçimi kazanan diğer adayı tebrik ediyorum.Ancak birkaç hususa da değinmek istiyorum.

Biz hep dedik ki;bunların Sakarya amatör camiasına hizmet etmek gibi bir amacı yok,bunların tek derdi koltuk.Ancak seçim sonucuna göre görünen o ki ;bunu delegelerimizin çoğunluğuna anlatamadık.

Ama Allah o kadar büyük ki; bizim aylardır anlatamadığımız zihniyeti;seçimi kazanan Yaşar ZIMBA ,seçimin hemen akabinde yaptığı ilk konuşmada ‘Bundan sonra İl Başkanlığını alacağım, ondan sonra da Büyükşehir Belediye Başkanlığını da alacağım diyerek,ortaya koymuştur.

Kendisine teşekkür ediyorum,bizim haklı olduğumuzu,gerçek niyetinin ne olduğunu seçim kazanır kazanmaz deklare etmiştir.Seçim konuşmasında amatör camia için şunu yapacağım ,bunu yapacağım diyen Yaşar ZIMBA’nın seçimin hemen akabinde ki bu sözleri; amaçlarını ve bilinen karakterini bir kez daha ortaya koymuştur.Uzun yıllardır siyasetin içinde olan böyle tecrübeli bir siyasetçinin bu hatayı yapmasını da ilahi adalet olarak değerlendiriyorum.Bu konudaki tüm takdiri Sakarya Amatör spor camiası ve kamuoyuna bırakıyorum.

Biz delegasyona hayali vaatlerde bulunmadık,sonradan U dönüşü yapacağımız ,espri yaptık diyeceğimiz laflar etmedik.Gerçekleri söyledik,kimseyi aldatmadık,dimdik durduk. Bizlere oyları ile destek veren delegasyon hiç merak etmesinler, her zaman oylarına sahip çıkacağız, verilen vaatlerin yerine getirilip,getirilmediğinin onlar adına takipçisi olacağız.

Son olarak görev süremizce ve her dönemde Sakarya Amatör sporunun en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki TOÇOĞLU’na diğer alt belediye başkanlarımıza,cefakar spor basını çalışanlarına,ASKF çalışanlarına ve tüm delegasyona yönetim kurulum adına teşekkür eder,saygılarımı sunarım.”

Yılmaz KUZEY

Yılmaz Kuzey: “Takipçisi Olacağız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir