Yine Akyazı Yine Kenevir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da dün yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında Dokurcun Mahallesi’nde tam 1.500 kök hint kenevirine el konuldu.

Akyazı Havadis / Furkan Sarıca / Özel Haber – Özellikle hint keneviri başta olmak üzere bir çok uyuşturucu maddenin kullanıldığı bir bölge olan ilçemiz Akyazı’da yine dün yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında 1.500 kök hint keneviri ele geçirildi. Bu bağlamda bir türlü çözüm bulunamayan Akyazı’da her geçen gün yeni yetişen jenerasyonun uyuşturucu maddeleriyle karşılaşması an meselesi olarak yorumlanıyor. Okulların önünde veya çıkış noktalarında öğrencilerle buluşturulan uyuşturucu maddeler hususunda Akyazı’da hiç bir sivil toplum kuruluşunun, yerel kurumun bir çalışma yapmaması halkın isyanına sebebiyet verecek durumda.

Bu zuhurda dünyanın en büyük arama motoru olarak kabul edilen Google’da “akyazı kenevir” kelimesinde 85.500 ayrı içerik kullanıcılara aktarılırken “akyazı uyuşturucu” kelimesinde ise tam 186.000 sonuç kullanıcılarla buluşturuluyor.

Yine Akyazı Yine Kenevir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. akyazı pisliklerden arınmaya emniyet güçleriyle devam ediyor olmalıydı haber başlığı.kenevirden daha çok haber başlığının akyazıyı lekelediğini düşünüyorum. öncelikle şunu demek isterim akyazıyı rezil değil med etmeliyizki büyüyelim sanayileşmeye sosyalleşmeye ileri adımlar atmanın peşinde olmalıyız her zaman ben isterim bu şekilde haber başlıkları kullanılmasın bence bi saçmalık her kim yaptıysa

    Cevapla
    • 24 Ağustos 2015, 18:05

      Bir husus hakkında gerçekleşen bir hadiseyi göz ardı edemeyiz. Hele ki, uyuşturucu kullanma yaşının 14-15lere indiği ilçemizde bu tür vurgular yapmazsak burda vebale girmiş oluruz. Böyle başlıklar atacağız ki bazıları rahatsız olsun, bu işe bir son verebilsinler.

      Cevapla