1. Haberler
  2. Manşet
  3. “Yunus Emre Mahallemizin Geleceği İçin Siz de Oy Verin”

“Yunus Emre Mahallemizin Geleceği İçin Siz de Oy Verin”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’nın Yunus Emre Mahallesi’nde muhtar Mustafa Gündoğdu’nun amansız hastalığa yenik düşmesi sonucunda seçim YSK tarafından yeniden yapılmaya karar verilmişti. Yenilenen seçimler için muhtar adaylığı çalışmaları devam ediyor. 

“BİR OY ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRİR”

Yunus Emre Mahallesi muhtar adayı Hüseyin Barış Baştan, seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu açıklamada, “Bir oy çok şeyi değiştirir. Yunus Emre Mahallemizin geleceği için siz de oy verin.” dedi.

Hüseyin Barış Baştan kimdir?

Akyazı Yunus Emre Mahallesi halkından olup, 1977 doğumluyum. Lise mezuniyetimi Akyazı Lisesi’nde tamamladım ve uzun yıllar şehirler arası otobüs firmasında otobüs kaptanlığı yaptım. Evli üç çocuk babasıyım. Esnaflık mesleğini yapmaktayım ve ayrıca hali hazırda Yunus Emre Mahallesi Muhtar azasıyım. 2019-2021 yılları arasında Ahmet Hasnun Tunçsoy Okul Aile Birliği Başkanlığı yapmış bulundum. Gazi Osmanpaşa Cami Derneği’ne yaklaşık 15 yıldır farklı görevlerde hizmet etmek nasip oldu. Güneş Cami yapımında, inşasında eski muhtarımız Mustafa Gündoğdu ile birlikte mücadele verdim ve bitirmek de nasip oldu.

“Yunus Emre Mahallemizin Geleceği İçin Siz de Oy Verin”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 25 Mayıs 2024, 10:16

    inşallah mahallemiz için yaptıklarımızdan daha fazlasını yapabilmek için yola çıktık Rabbim muaffak eylesin.

    Cevapla