Yusuf Şahinoğlu İstifa Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FLAŞ İSTİFA… Bu sezon flaş bir çıkış yapan ve 1nci Amatör Ligi’nde 1nci sırada yer alan Pazarköy Eğitimspor’da Yusuf Şahinoğlu istifa etti.

Bu sezon Sakarya 1nci Amatör Ligi’nde flaş bir çıkış yapan ve liderlik koltuğunda bulunan Pazarköy Eğitimspor’da Yusuf Şahinoğlu dün gerçekleşen Altınderespor müsabakasının ardından istifa etti. Şahinoğlu’nun istifasında dün yenilgi ile sonuçlanan müsabakada Pazarköy Eğitimspor’lu taraftarların vermiş olduğu tepkinin etkili olduğu söyleniyor. Hasanbey Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Şahinoğlu hakkında taraftarların “Hasanbeyliden fayda mı gelir” gibi cümleler söylediği öğrenilirken konuyla alakalı olarak yönetim Şahinoğlu’nun istifasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına hemen başladı.

“Hasanbey Köyü Evlatlarına Sahip Çıkacaktır”

Konuyla alakalı açıklama yapan Hasanbey Spor Kulübü Başkanı Bülent Uzman: “”Pazarköyspor’da oynayan Hasanbey köylü futbolcularımıza ve teknik direktörümüze Pazarköylüler tarafından yapılan kötü tutum ve davranışlardan haberdarız. Hasanbey köyü evlatlarına kararlılıkla sahip çıkacaktır. Müsterih olsunlar, ben Hasanbeyspor kulubü başkanı olarak onları affettim. Onlara Pazarköylüler tarafından yapılan yanlış ve kötü tutum davranışların da takipçisiyim. Ama bundan sonra Pazarköyspor’a gidecek olan futbolcu ve teknik direktörlerinde ağır fatura ödeyeceklerini bilmelerini isterim.” dedi.

Yusuf Şahinoğlu İstifa Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Kıymetli büyük lerim karşılık lı çay içerek halk edilecek konuları müsbet yolla çözüm olur

    Cevapla
  2. Çok abartilmiş.ıkı köyde kardeş yusuf hoca yine biz pazar köylülerin saygı sevgi göster diği biri.ıkı kişi laf söyledi diye bıraktığı içinde yanliş yapmiş.vesselam

    Cevapla
  3. Bu haberi bukadar abartmak cok buyuk bır cahıllıktır. Ikı koy kardestır ve kardes kalıcaktır bu haberı yapanları sıddetle kınıyorum

    Cevapla