Yuvalakspor Hazırlık Maçında Göz Kamaştırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuvalakspor Güçlü Yönetim ve Kadrosu ile lige hazır durumda…

Sakarya 2.Amatör Akyazı gurubunda şampiyonluk hedefleyen Yuvalakspor sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Akyazıspor  ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Teknik direktör Özgür Kaya liderliğinde şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden Yuvalakspor karşılaşmayı Sinan Demiralay,Berkay Demiralay (2), Fatih Genç (2),Mehmetcan Kurtoğlu (2),Mervan Şanlı,Beyazıt ve Rakibin kendi kalesine attığı gollerle 10-0 yenerek lige hazır görüntü verdi.

Takımın hocası Özgür Kaya maç sonu sitemize yaptığı değerlendirmede; Yuvalaksporumuzu bu sene tekrardan 1.amatöre çıkarmak için titizlikle ve disiplin içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz,çıktığımız bu yürüyüşte bize güvenen ve desteklerini güçlü şekilde hissettiren Yönetim kurulumuza sporcu arkadaşlarım ve takımım adına teşekkür ediyorum.Eksiklerimizi görmek ve daha iyi olabilmek adına oynadığımız hazırlık maçımızda oynadığımız oyun tatmin edici idi.

Hazırlık maçımızda bize eşlik eden   ve centilmence mücadele eden Rakibimiz Akyazıspora da ligde başarılar diliyorum dedi.

 

Yuvalakspor Hazırlık Maçında Göz Kamaştırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir