Akyazı İnönü İlkokulu’nda Kitap Okuma Yarışması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı İnönü İlkokulu’nda organize edilen kitap okuma yarışmasında derece yapan öğrencilere düzenlenen törenle birlikte ödülleri takdim edildi.

Akyazı İnönü İlkokulu Müdürü Ahmet Avcı’nın organize etmiş olduğu kitap okuma yarışmasında dere yapan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.  Üç sınıftan 1., 2. Ve 3. gelen toplam 9 öğrenciye ve geçen hafta Kuzuluk ilkokulu ve ilçe milli eğitimin düzenlemiş olduğu, “Neyi meşhur biliyorum, ülkemi tanıyorum” adlı genel kültür bilgi yarışmasında ilkokullar arasında 2. Gelen İnönü İlkokulu adına yarışmaya katılan öğrencilere de hediyeler takdim edildi

Öğrencilerin madalya ve hediyelerini İlçe Milli eğitim müdürü Recep Özdemir, Akyazı mal müdürlüğü müdürü Hasan Korkmaz Akyazı İnönü ortaokulu müdürü Levent Kopya okul öğretmenlerinden Genç Osman Genç taktim ettiler.

Ödül töreninin ardından öğrenci velilerinin ve öğretmelerin yerli malı haftası münasebeti ile hazırladığı  yemekler ve pastalar ikram edildi. Aynı zamanda okulda yerli malı haftası da kutlanmış oldu.

Öğrenciler öğretmenleri Hakime Gençyılmaz la birlikte bütün sınıfları dolaşarak hazırladıkları meyveleri dağıttılar.

Ayhan Arslan

1 2 3 4 5 6

Akyazı İnönü İlkokulu’nda Kitap Okuma Yarışması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Atatürk İlkokuluda baksın öyle…

    Cevapla