Ala Lokantası Dualarla Hizmete Açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ala Lokantası Dualarla halkın hizmetine açıldı..

Tek Rakibimiz Anneleriniz sloganı ile bugün açılışı yapılan Ala Lokantası kaliteli ve uygun menüsü ile Akyazılı Vatandaşlarımızın yeni aranan mekanı olmaya aday.

Belediye karşısı Pazarköy caddesinde hizmet vermeye başlayan Ala Lokantası açılışı kalabalık bir katılımla gerçekleşti.Açılışa Belediye Başkanı Hasan Akcan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir,İlçe Halk Eğitim Müdürü Dursun Ali Yaman,İlçe Müftüsü İzzet Şener,Atso Başkanı Şinasi Bayraktar,Akparti İlçe Başkan vekili Talip Boğaz da katılırken açılış kurdelesini Müftü İzzet Şenerin duasından sonra hep birlikte kestiler ve hayırlı olmasını dilediler.

Akyazı’mızın genç iş adamlarından  Kurtoğlu Lojistik Firması sahibi İsmail Kurtoğlu’nun girişimciliği ile ilçemize kazandırılan bu tesis vatandaşlarımızın yeni tercihi olma yolunda.
Self servis hizmeti ile 30 çeşit yemek, 20 den fazla tatlı ve salata çeşitlerinin bulunduğu ALA Lokantası’nda, 2 katta toplam alanı 400 m2 içerisinde 85 m2 mutfağında hazırlanan benzersiz enfes lezzetler sizleri bekliyor.  İç Mekân dekorasyonu, güler yüzlü personeli ve kişiye özel hizmeti yanı sıra ALA LOKANTASI Lezzet Sanatı benzersiz fiyatlarıyla öne çıkıyor.
En Lezzetlisi En Uyguna ALA Lokantası’nda 
NOT: AÇILIŞ GÜNÜNE ÖZEL YEMEK İKRAMIMIZ OLACAKTIR
ALA LOKANTASI LEZZET SANATI 
Adres: Yunus emre mahallesi Pazarköy caddesi Akyazı belediyesi yanı
İsmail Kurtoğlu 
0544 862 5130
Ala Lokantası Dualarla Hizmete Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir