Madeni Sanatkarlar Odasından Belediyeye Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Sezgin Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucunda Akyazı Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı olarak seçilen Sezgin Durmuş göreve başlamasının ardından yanına Akyazı Madeni Sanatkârlar Odası Akyazı Madeni Sanatkârlar Odası üyelerini de alarak Başkan Akcan’ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Akyazı Belediyesi olarak bugüne kadar ilçemizin tüm kurumları ile birlik ve beraberlik içerisinde her zaman çalıştık ve bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kurumlarımızın belediyemizin görev ve sorumluluğunda olan her türlü taleplerini her zaman en kısa sürede karşılamak ve gerekli çözümleri üretmek için hızlıca adım attık. Esnaf ve Sanatkârlar Odamız da halkımızın en önemli çalışan kısmı olan esnaflarımızı temsil eden bir kurum. Bu anlamda bu kuruma başkanlık edecek Sayın Sezgin Durmuş’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyor, nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Akyazı Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Sezgin Durmuş “Tarım, Jeotermal ve Sanayi, doğal güzellik gibi birçok zenginliğe sahip güzel İlçemizin ekonomik anlamda daha da gelişmesi, kalkınması ve tanınmasında ilçemizin çalışkan esnaflarının katkısı da büyüktür. İster küçük boyutlu isterse büyük boyutlu olsun tüm esnafımız bu ilçe için değerlidir. Bizde yeni başlamış olduğumuz görevimizde İlçemiz esnaflarının her türlü ihtiyaç ve taleplerinde onların yanlarında olarak ve elimizden gelen tüm imkânları onlar için seferber etmekten ve onlar için çalışmaktan yorulmayacağız. Bu anlamda esnaflarımıza her zaman destek veren ve onlara her zaman yakın olan değerli belediye başkanımızla da uyum içerisinde çalışacağız ”dedi

Madeni Sanatkarlar Odasından Belediyeye Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir