Akcan’dan Cumhuriyet Ortaokulu’na Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Cumhuriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi ve Okul Başkanı Esra Aygül’ün davetine icabet ederek Akyazı Cumhuriyet Ortaokulu’nu ve öğrencilerini ziyaret etti.

Akyazı Cumhuriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi ve Okul Başkanı Esra Aygül okul ve öğrenci ziyareti ve okulun çevre düzenindeki bazı eksiklikler için Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı okuluna davet etti. Daveti kırmayarak icabet eden Başkan Akcan, Okul Müdürü Fatih Yılmaz ve öğretmenlerinden okulun eksikleri ve çevre düzenlemelerindeki eksiklerle ilgili bilgi aldı.

Okulda eğitim-öğretime devam eden öğrencileri dersleri esnasında ziyaret eden Başkan Akcan; öğrencilerin hatırını sorarak onlara “18 Mart Çanakkale Zaferi” konulu bir kitap da hediye etti.
Ziyaret ettiği sınıflarda ilgi ile karşılanan Başkan Akcan “sevgili öğrenciler davete icabet vaciptir, bizde okul Başkanı kardeşimizin davetine icabet ettik. Sizlere yıllarını adamış bir emekli öğretmen olarak yine sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Size hediye ettiğimiz 18 Mart Çanakkale konulu kitabı okumanızı, o kitaptan ve yaşananlardan dersler çıkarmanızı ve ecdadımızı iyi anlayarak ileriye daha net bakarak sağlam adımlarla ilerlemenizi temenni ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda öğretmenlerinde hatırını sorarak onlarla bir süre sohbet etti.

1 (6) 1 (14) 1 (39) 1 (42) 1 (71) 1 (73)

Akcan’dan Cumhuriyet Ortaokulu’na Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir