Akparti-Mhp Referandum İttifakı Akyazı Belediye Meclisine Olumlu Yansıdı (video-haber)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin Yeni Anayasa değişikliği ve Referandum için birlikte hareket etme süreciyle başlayan yakınlaşma Akyazı Belediyesi 2017 Mart ayı belediye meclis oturumuna da olumlu yansıdı.

Daha önceki oturumların aksine daha yumuşak ve sade bir havada geçen oturum için vatandaşlar işte beklenen ittifak diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Görüşlerine başvurduğumuz Mhp meclis üyesi A.Kurt ise yaptığı değerlendirmede;Ülkemiz çok önemli bir referandum arifesine girmiştir. Önümüzdeki yakın dönemin Türk Demokrasi tarihi açısından çok önemli sonuçlar doğuracağı aşikârdır. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarihi boyunca olduğu gibi bugün de sorumluluktan kaçmamış Ülkemizin içinde bulunduğu bu kaos ortamından çıkması için öncülük yapmış taşın altına elini değil gövdesini koyma iradesini göstermiştir.Bizde ilçemizde bu sorumluluk bilinci ile gerçek vatanseverler ile birlikte olmaktan ve çalışmaktan milletimiz ve vatanımız adına onur duyarız diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Akparti-Mhp Referandum İttifakı Akyazı Belediye Meclisine Olumlu Yansıdı (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir