Akyazı Paris Orta Okulu Adını Finale Yazdırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Okul Sporları Yıldızlar Futbol il şampiyonasında Akyazı Paris Orta Okulu adını finale yazdırdı..

İlçemizi bu önemli organizasyonda temsil eden Akyazı Paris Orta Okulu 44 takım arasından sıyrılarak  finale kalma başarısını elde etti ve Türkiye Şampiyonasına gitmeyi garantiledi.

Dün Erenler sahasında oynanan yarı final maçında Hendek Şehit  Mahmut bey Orta Okulunu 3-2 yenerek Finalde Ahmet Akkoç Orta Okulunun rakibi oldu.

Paris Orta Okulunu finale ve galibiyete taşıyan Goller Eren Baha Yılmaz(1) ve Emirhan Gündoğan(2)den geldi.

Akyazı Paris Orta Okulu-Ahmet Akkoç Orta Okulu arasındaki final maçı 06-03-2019 Çarşamba günü saat 11-00 te oynanacak..

Akyazı Paris Orta Okulu Adını Finale Yazdırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Mart 2019, 11:22

    Bu başarının eserleri olan öğrencilerimizi beden eğitim öğretmenimiz birol hocamızı, okul müdür yardımcımız tahsin yılmaz hocamızı ve okul müdürümüz emin akbayrak hocamızı can-ı gönülden tebrik ederiz… Zafere giden yolda finalde akyazı halkını da bekleriz büyük şampiyonluklar küçük adımlarlarla başlar. Yalnız bu çocukların hayalî hayatlarının yansıması olarak adım adım gerçekleşecek. Ve gün gelecek hepsi zekilik çeviklik ve ahlâklarıyla gönüllerin şampiyonu olacak. Bu şampiyonluğa ortak olmak isteyen akyazı sakinlerini çarşamba sabahı saat 11:00 da yeni toptancı çarşısı karşısı adapazarına davet etmekteyiz. Gönüller bir olsun sonuç ne olursa olsun bu çocuklar gönlümüzün şampiyonu olsun Bizim de onları daha yakın dan tanıma fırsatımız olsun diye hadi bakalım akyazı….

    Cevapla