Akyazı’da Beklenen Projeye Uygun Antrenör

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa olarak projelendirdiği Akyazı Kapalı Yüzme Havuzu Projesi ilçede halk arasında heyecan yarattı.
İlçeden Sakarya’daki olimpik yüzme havuzuna onlarca insanın gittiği bilinirken ilçede yapıldığı takdirde bu eksikliğin giderileceği tahmin ediliyor. Ayrıca ilçemizde bulunan yüzme antrenörü aynı zamanda As Akyazıspor oyuncusu Tolga Tosun’un Akyazı’da bir ilk yaparak yaklaşık 200 öğrenciyi Sakarya’daki havuza getirerek eğitim vermesi de ilçede bunun bir eksiklik olduğu ve hayata geçirilmesi durumunda yüzme kurslarını burada yakın yerde ve deneyimli hocaları Tolga Tosun’un eşliğinde alabilecekler. Tolga hoca aynı zamanda Akyazı’da bayan okul FUTSAL takımını da eğiterek il çapında derece almasında büyük katkı sağlarken hocamızın özellikle yarı olimpik yüzme havuzu bitiminde kendisine görev verilmesi durumunda ki verilmelidir ve hak etmiştir, yüzme meraklıları ve sevenleri ile bu sporu öğrenmek isteyen herkes 30 kilometre uzaklıktaki bu imkandan faydalanmayacak bilakis 4-5 kilometre mesafe katederek bu taleplerine karşılık bulabileceklerdir.
Futbolda olduğu gibi yerli oyuncular ve yerli hocalar prensiplerine uyabilecek bir ismi zikretmemiz lütfen yanlış anlaşılmasın, Tolga hocanın bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu ve sadece fikrimizi söylemiş olduğumuzu buradan belirtmeden geçemeyeceğiz.

Akyazı İçin Akyazılılarla El Ele Gönül Gönüle
Yeni tesisimiz ve hocalarımız şimdiden hayırlı olsun…

Akyazı’da Beklenen Projeye Uygun Antrenör

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir