Akyazı’da Eş Zamanlı Baskınlar!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Jandarma ve Polisin birlikte çalışarak yaptığı eş zamanlı uyuşturucu baskınlarında 8 kişi gözaltına alındı.

Elimize geçen  bilgilere göre ilçemizde sabah saatlerinde Jandarma ve Polisin ortak düzenlediği ve eş zamanlı yaptığı uyuşturucu operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı. Akyazı Jandarma ekiplerinin Dokurcun Gökçeler Mahallesi’nde yaptığı operasyonda M.K, R.K,E.K,A.B,M.K, O.K,İ.K yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınlardan E.K,M,K daha önceden Dokurcu’nda meydana gelen işyeri kurşunlama, mala zarar verme ve uyuşturucu ticareti yapmaktan, Esrar içmek, esrar için malzeme bulundurma suçlarından aranıyordu.

Kadın Kılığına Girdi …
Gözaltına  alınanlardan biri E.K Jandarma ekiplerinden kaçmak için kadın kılığına girdi fakat Jandarma ekipleri tarafından elense yakalandı. Akyazı ilçe merkezinde ise Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen özel ekipler 3 eve baskın yaparak A.O’ ve M.Y’yi gözaltına aldılar. Gözaltına alınan toplam 9 kişi emniyete götürüldü. Emniyetten sonra sağlık kontrolünden geçecek olan gözaltına alınan kişiler adliyeye sevk edilmesi bekleniliyor. Ayrıca bugün yapılan uyuşturucuya yönelik operasyona çok sayıda sivil jandarma ekipleri katıldı.

polis_ve_jandarmadan_ortak_uygulama_h3992

akyazıhaber

Akyazı’da Eş Zamanlı Baskınlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir