Akyazı’da Tofaş Terörü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOFAŞ TERÖRÜ… Akyazı merkezinde Nostalji Park’ın arka tarafında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Haber merkezimize gelen bilgilere göre Akyazı İnönü Mahallesi’nden Hamam yönüne doğru seyretmekte olan S.K(23) kontrolündeki 54 AR ** Plakalı Tofaş marka otomobil viraja dikkatsiz ve kontrolsüz girince bir motosiklete  çarptı ve bu çarpmanın ardından direksiyon hakimiyetini tamamen kaybeden Tofaş önce çöp konteynırına sonra da park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. Tofaş sürücünün alkollü olduğu öğrenildi. Yaralanan Motosiklet sürücüsü olay yerine gelen 112 ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

1 2 3 4

Akyazı’da Tofaş Terörü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Tofaşçılar çarpsın sizede inşallah lüx araçlar yapar kaza olur ama motosiklet yada tofaş oldumu terör paranın egonun köpeği olmuşsunuz

    Cevapla
    • 1 Ağustos 2019, 08:48

      Tofaş Terörü denmesinin sebebi, Şahin,Doğan,Kartal gibi arabaların birer teneke yığınından ibaret olmasından dolayıdır. Kaza yaptığında darmaduman olmasından ve 2ye bölünmesinden dolayıdır. Türk halkını salak yerine koyup bu arabaları kakaladılar bize. 10-25 liraya yedek parçası bulunduğu için bu arabaya binenler kaza yaparsam masraf çıkar korkusu olmadan deli gibi sürdüler arabaları. Genelde de eğitim seviyesi düşük kişiler direksiyonun başına geçti. Sonuç ortada.

      Cevapla