1. Haberler
  2. Manşet
  3. Akyazılı FİFA Hakemimiz Karaoğlan UEFA’nın Gözdesi Oldu

Akyazılı FİFA Hakemimiz Karaoğlan UEFA’nın Gözdesi Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’lı Süper ve Fifa kokartlı hakemimiz Atilla Karaoğlan UEFA’nın gözdesi oldu ve 1 haftada 2 ayrı  müsabakada  görevlendirildi

FIFA kokartlı hakemimiz Atilla Karaoğlan ilk olarak Danimarka’nın AGF ile Belçika’nın Club Brugge takımları arasında 03 Ağustos 2023 Perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci eleme turu ikinci müsabakasını yönetti.Karaoğlan’ın yönettiği maçı ev sahibi Aarhus 1-0 kazandı.

Danimarka’nın Aarhus şehri Aarhus Stadyumu’nda saat 20.00’de oynanan müsabakada Atilla Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yaparken Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay oldu.

FIFA kokartlı hakemimiz Atilla Karaoğlan ikinci maçında ise Polonya’nın Lech Poznan ile Slovakya’nın Spartak Trnava takımları arasında 10 Ağustos 2023 Perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü eleme turu ilk müsabakasını yönetti.Ev sahibi ekip mücadeleden 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Polonya’nın Poznan şehri Poznan Stadyumu’nda saat 20.00’de oynanan müsabakada Atilla Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olurken Türk hakemlerimiz yönettikleri müsabakalarda FİFA yetkilileri ve taraftarlardan tam not aldılar.

Sporun ve sporcunun dostu Akyazı Havadis haber ailesi olarak Atilla hocamıza ve arkadaşlarına bundan sonraki görevlerinde de başarılar dileriz.

Akyazılı FİFA Hakemimiz Karaoğlan UEFA’nın Gözdesi Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir