Amatörler Kazansın !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
170 kulüp, 510 delege bugün sandık başında. Amatörler için hayırlısı olsun.

170 kulüp, 510 delege bugün sandık başında. Amatörler için hayırlısı olsun

Amatörler kazansın

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (SASKF) Başkanlık seçimi, bugün saat 13.00’te Erenler Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak.

İşte ASKF’nin seçim gündemi

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Yönetim Kurulu adına Başkan Yılmaz Kuzey, seçim gündemini açıkladı. 170 kulüpten 510 delege nüfus cüzdanı ile oy kullanabilecek.

Alınan karara göre Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Olağanüstü Genel Kurul Kongresi, 20 Ocak Salı günü (Bugün) saat 13.00’te Erenler Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak. Ekseriyet sağlanmadığı takdirde 7 gün sonra aynı yer ve aynı saatte yapılacaktır. Gündem maddeleri arasında ise açılış, divan heyeti teşekkülü, saygı duruşu, İstiklal Marşı, yönetim kurulu ve denetleme kurulları raporlarının okunması ve okunan raporların ibra edilmesi, seçimler (Yönetim–Denetim–Disiplin ve Onur Kurulu ile konfederasyon delegelerinin belirlenmesi, dilek, temenniler ve kapanış yer alıyor.

Zeki Öztürk “Hayırlısı olsun”

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) başkan adaylarından Zeki Öztürk seçimler için “Hayırlısı olsun” dedi. Son çalışmalarını Söğütlü ve Ferizli ilçelerinde gerçekleştiren Zeki Öztürk Söğütlü’de, Söğütlü Kalespor, Söğütlüspor; Ferizli’de, Ferizlispor, Ferizli Karadenizspor ve Ferizli Esnafspor yöneticileri ile bir araya geldi. Öztürk toplantıda destek istedi ve projelerini anlatarak Sakarya amatör sporunu masaya yatırdı.

Panta’dan sert çıkış

Sakarya ASKF Başkan Adayı Sinan Panta’tan adının başkasının listesinde geçiyor olmasına dair söylentilere yalanlama ve sert tepki geldi. Panta konuyla ilgili olarak, “Hodri Meydan” başlığı altında yaptığı açıklamasında, “Ne kimsenin listesine girerim, ne de adam satarım” dedi.

Amatörler Kazansın !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir