ATSO Olağan Meclis Toplantısını Borsa’da Gerçekleştirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI BORSA TOPLANTI SALONUNDA YAPTI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası 2020 yılının son meclis toplantısını sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bütçe görüşmeleri ile tamamlandı.
ATSO Meclis üyeleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasından sonra Meclis oturumuna ait tutanaklar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 2020 Aralık ayı Kat’i Mizan ve ekleri ile Bütçe İzleme Raporu Odamız Genel Sekreteri Harun Bayrak tarafından okunarak Meclis üyeleri tarafından tasdik edildi. Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar 2021 yılı tahmini bütçesini oylamaya sundu. Yapılan oylamada 2021 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu Başkanı BAYRAKTAR 2021 yılı bütçemizin Odamıza, İlçemize, Şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi. Bütçe toplantımıza Akyazı belediye başkanı Bilal SOYKAN’da iştirakte bulundu.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar şunları dile getirdi; “Odamız 2021 yılı bütçesi karara bağlanmıştır. Odalarda ve meclisi olan kurumlarda bütçesinin oy birliği ile onaylanması o kurumdaki istişareyi ve birlik ve beraberliği gösterir dedi.

Başkan Bayraktar Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası , Akyazı Ticaret Borsası girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Akyazı’mıza kazandırılan TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu hakkında bilgi verdi. Okulumuzun yapım aşaması tamamlanıp Milliği Eğitime devir ve teslimi yapılmış 2020/2021 Eğitim ve Öğretim yılı için okulumuz hizmete açılmıştır diye ekledi.
Başkan Bayraktar; İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde geleceğimize ışık tutacak olan öğrencilerimize, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB) M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU öncülüğünde 81 ile 30.000 tablet kampanyası amacı ile tarafımıza gönderilen 55 adet klavyeli tablet Akyazı Ticaret ve Sanayi Odamıza gelmiş olup öğrencilerimize iletilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecektir diyerek bilgilendirmede bulundu.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi BAYRAKTAR 25. ve 26. Dönemlerde Ak Parti’den Sakarya Milletvekili olarak seçilen Mustafa İsen’in de katkıları ile Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin desteğini de alarak Turizm alanı olarak ilan edilen Kuzuluk Sanayi alanları içerisinde bulunan 103 hektarlık alana ilaveten imar planının dışında bulunan 53 hektarlık alanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu alanın 4’ncü 5’inci ve 6’ncı sınıf verimsiz tarım alanı ve bu alanların eski kum, çakıl ocağı olduğunu belediye başkanına ve meclise ifade etti. Bunun haricinde 60 hektarlık alan ise sera alanı olarak plan çalışmaları yapılmış olup Akyazı’mızın gelişmesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Bizler ATSO olarak ilçemize hizmet etmek öncelikli sorumluluğumuzdur. İnanıyorum ki Akyazı Belediyesi ile birlikte işbirliği içinde olup ilçemizin ve ilimizin daha iyi yerlere gelebilmesi için gayret edeceğiz dedi. Başkan Bayraktar Toplantıya iştiraklerinden dolayı Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan’a teşekkür etti.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçemizde yapılan faaliyetlerle ilgili ATSO meclisine bilgilendirmede bulundu. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar’a Turizm alanı olup mevcut sanayiye ek olarak OSB alanı olarak düzenlenecek olan Kuzuluk sanayi bölgesi sizlerin girişimleri neticesinde çalışmaları son safhaya geldi bizlerde üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazır olduğumuzu ifade ederiz dedi. Başkan Soykan ilçemize kazandırılan örnek bir okul olan TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu ve sağlık bilimleri fakültesini Akyazı’mıza kazandırmada öncü olan Bayraktar ailesinde teşekkür etti. Soykan Akyazı Belediyemize araç alımı yaptıklarını, sokak hayvanları için geçici bir bakımevi yapıldığını ve hizmet vermeye başlamış olduğunu, mahallelerde sıcak asfalt, büz koruger ve beton kaldırımı, çelik bariyer çalışması yaptıklarını, terminal ve orta garaj projesinde ihale gerçekleştirilmiş olup en yakın zamanda halkımızın hizmetine sunulacağını ifade etti. Başkan Soykan yüzme havuzu ve kapalı spor salonunu da en kısa zamanda ihale aşamasına getirip halkımızın hizmetine sunacağız dedi ve İmar çalışmaları hakkında ATSO meclisini bilgilendirdi. Başkan Bayraktar bilgilendirmelerinden ötürü Akyazı Belediye Başkanı Bilal. SOYKAN’a teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içinde çalışma azmini gördüğüm için hepinize teşekkür ediyorum dedi. Bu birlik tablosu Odamıza ilçemize bereket getirecektir. Birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını, hep birlikte nice hizmetler vermemizi arzu ediyorum. Başkan Bayraktar bu örnek çalışmamızın 2021 yılında diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diliyor; Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının 2021 yılı bütçesinin hayırlara vesile olmasını diler ve birlik beraberliğimizin her daim süregelmesini dilerim dedi

ATSO Olağan Meclis Toplantısını Borsa’da Gerçekleştirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir