FLAŞ ! KUZULUK İÇİN İHALE AÇILIYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi için projelendirilen 52 kilometrelik kanalizasyon hattının 28 kilometresinin tamamlandığını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, bölge için yeni bir müjde verdi. Rüstem Keleş, “Kuzuluk Mahallemiz için 8 kilometrelik içmesuyu projemizi hayata geçiriyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rüstem Keleş, “Sağlam altyapı ve tüm hemşerilerimize sağlıklı içmesuyu ulaştırma hedefiyle yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallemiz için de önemli bir çalışma yürütüyoruz. Bölge için projelendirdiğimiz 52 kilometrelik kanalizasyon hattı var. Ekiplerimiz farklı bölgelerde süratle çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

icmesuyu-hatti-icin-ihaleye-cikiliyor-16838

Kanalizasyon hattının 28 kilometresi tamam

7 Milyon TL’lik kanalizasyon çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini de belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Doğal güzellikleri korunmuş, daha temiz bir Akyazı hedefiyle hayata geçirdiğimiz 52 kilometrelik kanalizasyon hattının 28 kilometresi tamamlandı. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Kuzuluk Mahallemiz için yeni bir proje üzerinde daha çalışıyoruz” dedi.

icmesuyu-hatti-icin-ihaleye-cikiliyor-16846

8 Kilometrelik içmesuyu hattı

Devam eden kanalizasyon çalışmalarının yanı sıra Kuzuluk Mahallesi için bir de içmesuyu müjdesi veren Rüstem Keleş, “Mühendislerimiz bölgede gerekli çalışmaları yaptı ve projemiz hazırlandı. İnşallah kısa süre içerisinde Kuzuluk Mahallesi İçmesuyu Projesi için ihaleye çıkacağız. Bu kapsamda uzun vadede Ballıkaya Barajı ile entegre olacak 8 kilometrelik içmesuyu hattı ve içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Bu çalışmamız ile bölgedeki kayıp kaçak oranı önemli ölçüde azalacak ve hemşerilerimizin çeşmelerine sağlıklı içmesuyu kesintisiz bir şekilde ulaşacak. Akyazı’mız ve bölgede yaşayan hemşerilerimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

56.jpg-16815 icmesuyu-hatti-icin-ihaleye-cikiliyor-16829 icmesuyu-hatti-icin-ihaleye-cikiliyor-16846 icmesuyu-hatti-icin-ihaleye-cikiliyor-16855

 

 

FLAŞ ! KUZULUK İÇİN İHALE AÇILIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir