Göreve Giden Ambulans Kaza Yaptı 3 Yaralı !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adapazarı ilçesinde göreve giden 112 ekibiyle pikap çarpıştı. Kaza nedeniyle ambulans refüje çarparak devrilirken 2’si sağlık görevlisi 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı İlçesi Güneşler Yenimahalle Hal Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 SG 9827 plakalı pikap, Köyiçi Caddesinden Hal Caddesine çıkan 54 ABT 310 plakalı 112 ambulans ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ambulans refüje çarparak devrildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve 112 ekibi sevk edilirken kazada pikap içinde bulunan 1 yolcu ile ambulansta görevli 2 sağlık personeli yaralandı.

GÖREVE GİDİYORLARMIŞ

Kaza sırasında kavşak üzerindeki benzinlikte çalışan ve kaza sonrası hemen ambulansa koşan Güven Aygül isimli vatandaş, “Göreve gidiyorlarmış, buradaki kavşakta pikapta biraz hızlı gelince çarpıştılar. Ambulans devrildi. Sağlık çalışanlarından bir kızın eli kesilmişti, göreve gidiyorlarmış zaten o sırada olmuş kaza” dedi. Kaza sonrası bölgeye 112 ekibinden çok sayıda çalışan ve görevli gelirken devrilen ambulansın içindeki oksijen tüplerinin patlama riski olması nedeniyle devrilen ambulansa giren ekipler oksijen tüplerini sökerek yerinden çıkarttı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

kaynak:haberlisin.com

 

Göreve Giden Ambulans Kaza Yaptı 3 Yaralı !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir