Hakan Özmert: VAR, var; niye var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor’un deneyimli oyuncusu Akyazı’lı Hakan Özmert, Beşiktaş maçının ardından özellikle hakem kararları hakkında sert ifadeler kullandı.
Antalyaspor’un deneyimli oyuncusu Hakan Özmert, Beşiktaş maçının ardından özellikle hakem kararları hakkında sert ifadeler kullandı. Yayıncı kurulşa konuşan Hakan Özmert, “Ben öncelikle bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Veysel’in pozisyonunu ben anlayamıyorum. Nasıl faul olur, sarı kart olur, kırmızı olur? Gol oluyor o pozisyon. Benim bir pozisyonum var bana göre o da kırmızı kart. VAR, var; niye var? Ben anlamıyorum”

“VAR’ı bir türlü doğru kullanamıyoruz. Her büyük takım maçlarında 7-8 dakika maç uzuyor. Anadolu maçlarına dönüyoruz 3 dakika. Hakemler hata yapabilir, onlar da insan ama dışarıdan kameralar izliyor. Biz de emek veriyoruz. Lütfen bunlara dikkat edelim ya”

Antalyaspor’dan Sergen Yalçın’a gönderme: Keyfimizden yerde yatıyoruz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın “Sürekli yerde yatıyorlar! Öldü zannedersin ama ayağa kalkıyor!” sözlerine Antalyaspor resmi hesabından cevap geldi. Akdeniz ekibi resmi twitter hesabı, Hakan Özmert’in yüzünün şiştiği bir fotoğrafı paylaştı, ”Keyfimizden yerde yatıyoruz.” notunu düştü.

Süper Lig’in 23. haftasında oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. 90 dakikanın ardından ”Sürekli yerde yatıyorlar! Öldü zannedersin ama ayağa kalkıyor! Bu oyunla 1 puan aldın ne oldu? Kalecimiz terlemedi. Bu şekilde nasıl kazanacağız?” açıklamasını yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’a Akdeniz ekibinden yanıt geldi.

Akdeniz ekibinin resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda Hakan Özmert’in yüzünün şiştiği bir kare paylaşıldı ve ”Keyfimizden yerde yatıyoruz.” notu düşüldü. Karşılaşmanın son anlarında Josef’in müdahalesiyle yerde kalan Hakan Özmert, bir süre ayağa kalkamamış ve maçın hakemi Alper Ulusoy, oyunu devam ettirmişti. Ardından Beşiktaşlı futbolcular, hücumdayken oyun durmuş, Sergen Yalçın ve kurmayları yedek kulübesinde tecrübeli futbolcuya tepki göstermişti.kaynak;fanatik.com

Hakan Özmert: VAR, var; niye var?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir