Hasan Akcan: “Ahlaklı Nesil İçin Spora Ayrı Değer Veriyoruz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bonzai içeceklerine top koştursunlar!.. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, dün amatör kulüplere yapılan malzeme yardımı töreninde bazı açıklamalarda bulundu.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, dün amatör kulüplere yapılan malzeme töreninde bazı açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği dönemden bu yana amatör spora tam anlamıyla bir katkı yapamadıklarını itiraf eden Hasan Akcan, “Göreve geldiğimizden bu yana altı ayda bir seçim yapıldı ve bu konuda pek de katkı yapma fırsatımız olmadı. Hedefimiz sporla ilgili büyük bir yatırım ve çalışma yapma düşüncesindeyiz. Amacımız ahlaklı bir nesil ve bu nesil için sporun tüm branşlarına ayrı değerler veriyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinin ardından altyapıdan başlayıp en üst mertebeye varıncaya kadar her türlü çalışmaları beraber yapacağız. Sizlerle birlikte çalışacağız, siz bizi uyaracaksınız ve biz de gerekeni yapacağız. Sizlerden isteğim spor deyince akla gelen futbol; sporcularınıza para vererek sahaya getirtmeyin, 14 yaşından 19 yaşına kadar çocuklarınızı çekin sahalara. Kötü alışkanlıklardan uzak durun. Geçen sene Kuzulukspor’u örnek göstermek istiyorum, cezalar aldılar 14-15 yaşındaki çocukları sahaya çıkardılar, takım daha başarılı oldu. Kafamızdaki şey bu olsun. Çocuklar kahveye gideceğine, köşe bucakta bonzai çekeceğine top koştursunlar. Para da vermeyin, maçtan sonra belediyeye ulaşın, bizler her maçtan sonra çocuklara yemek verelim.” dedi.

Hasan Akcan: “Ahlaklı Nesil İçin Spora Ayrı Değer Veriyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Orada oturan kulüp yetkililerinden hangisi alt yapı liglerine katılıyor.O kişiler orada oturduğu müddetce akyazı dan hiçbirşey olmaz.ilk önce bu işi seven düzgün insanlara sahip çıkın.

    Cevapla