İki Şahsı Silahla Yaralayan Firari Yakalandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karapürçek’te İki Şahsı Silahla Yaralayan Firari Yakalandı.
On Ayrı Suçtan Aranan M.A. Yakalandı.
20 Temmuz 2019 tarihinde Sakarya İli Karapürçek İlçesi Kanlıçay Mahallesinde arazi anlaşmazlığı sebebi ile çıkan tartışma sonrasında M.A. isimli şahıs Ş.Ç. ve oğlu R.Ç. silahla yaralayarak firar etmişti.
Bir duyumu değerlendiren JASAT Geyve ile Karapürçek arasında bulunan Karakuz mevkiinde M.A. isimli şahsın ormanlık alanda bir kulübede saklandığını tespit etti.
JASAT harekete geçti.
Geyve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Timlerinin de destek verdiği operasyonda 25 Aralık 2019 tarihinde mahkeme kararı ile yapılan aramada M.A. isimli şahıs üzerinde 9 mm. Çapında ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanmıştır.
Çembere alınan M.A. isimli şahıs kaçma teşebbüsünde bulunmuş olsa bile Jandarmanın kıskacından çıkamayarak teslim olmak zorunda kalmıştır. M.A. isimli şahıs on ayrı mahkeme kararı ile aranıyor, yaklaşık altı yıldır firari durumundaydı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından önce Geyve Adliyesine Çıkartılan M.A. daha sonra başka bir dava için Akyazı Adliyesine çıkartılmış olup, adli işlemler sonucunda çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderilmiştir.

 

İki Şahsı Silahla Yaralayan Firari Yakalandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir