Karapürçek SYDV Projeleri !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karapürçek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakfı 3294 sayılı Kanun kapsamında yürütmüş olduğu faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Vakıf tarafından ilçede ikamet eden ve yalnız yaşayan bakıma muhtaç yoksul yaşlı vatandaşlarımıza yönelik “Korunmaya Muhtaç Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti Verilmesi” projesi hayata geçirildi.

Sosyal güvencesi bulunmayan ve “Hasta ve Yaşlı Bakım Kursunu” başarıyla bitiren vatandaşlarımızın çalıştığı proje ile birlikte yaşlı vatandaşlarımızın sosyal içermesinin artırılması hedefleniyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Karapürçek SYD Vakfı Başkanı ve Kaymakamı Yusuf İZCİ ise gerçekleştirilen proje ile yaşlı vatandaşlarımıza devletimizin sahip çıktığını ve insan onuruna yakışan hizmeti vermek istediklerini belirtti.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulu tarafından onaylanan 70.613-TL tutarındaki bütçe ile başlatılan bir yıllık proje ile ayrıca İlçede yaşayan ve sosyal yardımlardan yararlanan 5 vatandaşımızın istihdamı sağlanırken 22 yaşlı vatandaşımız hizmetten faydalanıyor.

Karapürçek SYDV Projeleri !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir