Kaya Çilingiroğlu İçin Ahmet Çakar’dan Şok Sözler (Kimdir)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda gecelere aktığı ile ilgili haberler çıkmasına sert tepki gösteren Kaya Çilingiroğlu, bu sözünün arkasından fazla zaman geçmeden gecelerde görüntülenmeyi başarmış durumda.Son zamanlarda gecelere aktığı ile ilgili haberler çıkmasına sert tepki gösteren Kaya Çilingiroğlu, bu sözünün arkasından fazla zaman geçmeden gecelerde görüntülenmeyi başarmış durumda. Geçen günlerde İngiliz Sophie adında bir kişi ile beraber olduğu ortaya çıkan Kaya Çilingiroğlu, gündüzleri ise Hülya Avşar ve kızı ile birlikte zaman geçirmekte olduğu ile ilgili haberler yer almaktadır.

1964 yılında Almanya’da dünyaya gelen Kaya Çilingiroğlu, Türkiye’de ise Hülya Avşar ile olan evliliği ile tanınmaktadır. Bunun dışında birçok spor programında da yorumculuk yapmış olan Çilingiroğlu, şu sıralar tatilini değerlendirmektedir.

Görkemli bir şekilde Paris’te evliliklerini gerçekleştiren Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, 8 yıl süren bu evlilikte bir de Zehra adında kız çocuğu sahibi olmuşlardır. Bu, Çilingiroğlu’nun ikinci evliliği olmakla birlikte, ayrılıktan 4 yıl sonra 2009 yılında Çilingiroğlu bir evlilik daha gerçekleştirmiştir. Feraye Tanyolaç ile olan bu evliliği de son bulmakla birlikte şu sıralar Kaya Çilingiroğlu’nun başı dertte gibi görünmektedir. Sürekli magazin sayfalarında kendisine yer bulan Çilingiroğlu, son günlerde de Sophie isimli bir İngiliz kadın ile anılmaktadır. Daha önceleri çıkan haberlerde, eski karısı ile fotoğraflarının çekilip medyaya yanlış yansıtıldığını söyleyen başarılı iş adamı, son görüntüler ile birlikte de bu sözlerini pek koruyamamış olarak görünmektedir. Son evliliğini gerçekleştirdiği Feraye Tanyolaç ile de hala aynı evi paylaşıyor olması, yine medya tarafından eleştirilen bir konudur.

Kaya Çilingiroğlu İçin Ahmet Çakar’dan Şok Sözler (Kimdir)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir