Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya Aşkları Ceplerine Yansıdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde yaşadığı aşkla birlikte gündemde olan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya ikilisinin rol almakta olduğu Mavi markalı giyim firması, ikilinin almış olduğu ücrete zam yaparak sözleşmelerini uzatma kararı aldı. Bu kararın ardından yeni yılda da Mavi reklamlarında ikilinin oynaması kesinleşti.

Son dönemde iyi bir çıkışan yapan ve giyim sektöründe yapmış olduğu reklamları kazanca çevirmeyi başaran Mavi firmasının reklam oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin’in sözleşmelerinde iyileştirme yapılarak yeni yılda da reklamda oynamaları kesinleştirildi.

s4

Konuyla alakalı olarak bir aşk yaşayan ve bu aşkı adeta reklam filmlerine yansıtan, reklam filmleriyle birlikte adeta bağdaşan ikilinin bu durumda oldukça memnun oldukları görülüyor. Son dönemde yaşadığı aşkla birlikte sık sık gündeme gelen iki başarılı genç oyuncunun bu sözleşmeyle birlikte kariyerlerinde yeni bir başarıya daha imza attıkları malum.

Zam tam olarak 250 Bin TL

Daha önceki sene yapılmış olan mukavelenin sona ermesiyle birlikte yeni bir mukavele imzalama sürecine girilmesinin ardından iki tarafla da konuşularak tam 250 bin TL civarında bir zam önerildi. İkili de bu öneriyi kabul ettiler.

sar

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya Aşkları Ceplerine Yansıdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bu kız çok güzel serenay sarı kaya

    Cevapla