Maçın Sonunda Genç Futbolcuya Acımasızca Saldırdılar (video-haber)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya 2.amatör Akyazı gurubunda dün oynanan Topağaç-Hendek Gücü maçı sonunda olaylar çıktı ve Hendek Gücü lü 1 oyuncu aldığı darbelerle başından yaralandı.

Dün Akyazı suni çimde oynanan ve 6-2 Hendek Gücünün galibiyeti ile sonuçlanan maçın hemen sonunda saha içerisinde Hendek Gücü sporlu 2000 doğumlu Ömer.K adlı oyuncuya saldıran 5 kişi aynı anda oyuncuyu yere yatırarak acımasızca yumruklar ve tekmeler savurdular.Genç oyuncu araya girenlerin sayesinde olay yerinden çıkartılırken başından ve gözünden darbeler aldığı görüldü.Hendek Gücü spor yöneticileri saldıran oyunculardan şikayetçi olmazken Hakem Topağaçspordan B.Ali S,Osman K,Hüseyin S ve Berat B.adlı sporculara kırmızı kart göstererek haklarında ek tutanak tuttu.

www.akyazıhavadis.com olarak hangi takım veya kişi olursa olsun sporda şiddete başvuran şahısları kınıyor ve sportif olarak en üst seviyeden cezalandırılmalarını umuyoruz ve bekliyoruz.

Ve buradan da orantısız olarak 5-6 kişinin arasında acımasızca saldırıya uğrayan Hendek Gücülü genç sporcumuz Ömer K.na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Maçın Sonunda Genç Futbolcuya Acımasızca Saldırdılar (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 1 Mayıs 2017, 16:44

    Ahlak yok ahlak … adam değil şeref yoksunu bunlar

    Cevapla
  2. Adamlık gitmiş ayıp size

    Cevapla
  3. Adamlığı sendenmi ogrencez

    Cevapla
  4. Kimse kimseye haksız yere vurmaz demekki haketmis

    Cevapla