Muhtarlar Derneği Başkanı Durmuş TZOB Başkanı Bayraktara Misafir Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemiz Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın Muhtarlar Buluşmasına katılmak için gittiği Ankarada Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Akyazılı Şemsi Bayraktarı makamında ziyaret etti.

Bekir Durmuş;Değerli büyüğüm değerli üstadım bizim, topluma hizmet eri oluşumuzda bize her zaman güvenen büyük desteği ve emeği bulunan hakkını hiçbir şekilde ölçemeyeceğim Türkiye ziraat odaları genel başkanı sayın Şemsi Bayraktar a sonsuz Şükran’larımı sunuyor Allah başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat Ve uzun bir ömür diliyorum tabi bütün organizasyonları planlayan organizatör ve  od. Md. V.furkan Okumuş a şoför kardeşlerim Serdar yakut ve Muhammet kaya ve Halil oyura bir an beni yalnız bırakmadan tüm Ankara da kaldığım sürece eskortluk yaptılar beni taşıdılar kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Tzob başkanı Şemsi Bayraktarda;Hemşerilerimizi burada ve Ankarada görmekten,ağırlamaktan her zaman haz almışımdır ve görev addetmişimdir.Sayın muhtarlar derneğimiz başkanı Bekir Durmuşada bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken onun nezdinde ilçemiz Akyazıdaki tüm muhtar kardeşlerime ve hemşehrilerime selamlarımı yolluyorum dedi.

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Durmuş TZOB Başkanı Bayraktara Misafir Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir