Mustafa Yazgan’dan İdeal Gençlik Konferansı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Yükselen Türkiye’de İdeal Gençlik”

Her biri birbirinden değerli ve anlamlı birçok güzel esere sahip olan Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan Akyazı Belediyesi Kültürel etkinlikler kapsamında 03 Aralık Çarşamba dün Akyazı Belediyesi Konferans salonunda “Yükselen Türkiye’de İdeal Gençlik” konulu bir konferans verdi.

“Yeni yetişen gençlerimizin düşürülmek istendiği tuzaklar”

Konferansa Akyazı protokol üyelerinden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan,Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora,Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak,Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş yanı sıra bir çok dinleyici katıldı. Konferansta Gazeteci-Yazar Mustafa YAZGAN, Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlardan, Türkiye’nin bir takım güçlerle başının nasıl belaya sokulmak istendiğinden ve bu belaların en başında kimlerin olduğundan, yıllarca bizleri yanıltan ve güven duyduğumuz ama güvenimizi ve ülkemizin temeline dinamit koymaya çalışan kişilerden. Yeni yetişen gençlerimizin düşürülmek istendiği tuzaklardan, Uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerin gençlerimiz üzerindeki etkisi Uyuşturucu ve sigaraya tabi olanlar, müptela olanların şeytan ve nefs ile devamlı koalisyonu gibi bir çok önemli konuya değindi. Günümüz Türkiye’sinde Milli ve manevi değerlere bağlı genç tanımını yaparak Ülkeyi daha ileriye götürmenin yollarından bahsederek, ideal gencin tanımını yaptı.

” Ben tüm Akyazılı gençlerimizin ileriye dönük olarak bu konularla donanmalarını isterim.”

Konferans sonunda Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCAN; Mustafa YAZGAN’a teşekkür çiçeği takdim etti. Başkan AKCAN “Çok önemli bilgiler verdiğiniz için size Akyazı ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Bu programın devamının sözünü de almak istiyorum. Günümüz Türkiye’sinde maalesef gelişmeye karşı nasıl gerçekleştirilen bir takım hamleleri nasıl bertaraf edebileceğimizin yollarını bu akşam görmüş olduk. Ben tüm Akyazılı gençlerimizin ileriye dönük olarak bu konularla donanmalarını isterim. Başta siz olmak üzere bu konular üzerinde konferanslar, paneller, açık oturumlar ve tartışma platformları oluşturarak bunu sağlamak istiyoruz. Bu vesile ile ileriki günlerde bu programların devamını yapmak istiyoruz” dedi.

014 018 044 045 050

Mustafa Yazgan’dan İdeal Gençlik Konferansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir