NİHAYET O YOL YAPILIYOR!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı genelinde teknik çalışmalarının sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü teknik ekipleri Eskibedil – Vakıf mahallesi arasında büz çalışması ve yol genişletme çalışmasına başladı.

 

Özellikle tarlalardan gelen ark sularının oluşturduğu su birikintilerinin engellenmesi ve  suların tahliyesini sağlamak amacıyla çalışmalarını hızlandıran Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ilçe genelinde büz döşeme, yağmur suyu kanal çalışmaları, yol genişletme ve yol açma çalışmaları kapsamında Eskibedil ve Vakıf yolu arasında çalışma başlattı.

unnamed

 

Eskibedil – Vakıf yolu arasında bulunan tarlaların kenarında oluşan ark su birikintilerinin engellenmesi amacıyla yola paralel olarak başlatılan büz döşeme çalışmaları ile bu bölgedeki su birikintileri tahliye edilmesi ve yol genişletme çalışmasının yapılması sağlandı. Kepçe ile yola paralel olarak açılan çukurlara büzleri döşeyen Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri olası sel durumlarına karşı tedbir amacıyla kısa süre içerisinde bu bölgedeki suyun tahliye edilmesi ve yeniden su birikmesinin engellenmesini sağladılar.

unnamed1 unnamed2

NİHAYET O YOL YAPILIYOR!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir