Refah Partisi uzun zamandır ilk kez toplandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı ilçesi Yeniden Refah Partisi Akyazı ilçe başkanlığı pandemi sonrası ilk kez bir arada toplantı düzenledi.

Emre FİDAN’ın haberi  –  Yeniden Refah Partisi Akyazı İlçe Başkanı Resul Kuşdil Başkanlığında teşkilat binasında ilçe yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Akyazı İlçe Başkanı Resul Kuşdil sitemiz Haber Müdürü Emre FİDAN’a açıklamalarda bulundu.  “Yeniden Refah partisi Akyazı ilçe başkanlığı görevine getirilmiştik ve sıfır bir teşkilat devralmıştık. Hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başladık.İlçemizde gerçekten çok güzel şeyler oluyor. Yeni olmamıza rağmen ilçe teşkilatımız git gide büyüyor.  Kısa sürede halkımızın da teveccühüyle teşkilatımızı kurduk ve hızlı bir şekilde üye kayıtlarına başladık ve kayıtlarımız devam etmektedir. Bugün seçim olsa seçime katılabilecek güce sahibiz.” dedi.

Kuşdil, “Vatandaşlarımızın partimize ilgisi oldukça fazla. Akyazı halkı  partimize katılım sağlıyor. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiye çok teşekkür ediyorum. Akyazı ilçe başkanı olarak Sakarya il Başkanımız sayın Hidayet Kaya beyin ve sayın Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’ın direktifleri doğrultusunda çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Genel Başkanımız sayın Fatih Erbakan’ın söylemleri bizim için emirdir. Ne diyordu Genel Başkanımız ‘bizler Yeniden Refah Partisi olarak siyasete nezaket getireceğiz’ Akyazı ilçe başkanı olarak bende diyorum ki evet bizler nezaketi hiç bir zaman elden bırakmayacağız ama uysal koyunda olmayacağız”dedi.

Haber : Emre FİDAN

Refah Partisi uzun zamandır ilk kez toplandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir