Bizi İzlemeye Devam Edin

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekibimizin maç sonu mesajı “Bizi İzlemeye Devam Edin!”
Süper Amatör Lig B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren ekibimiz pazar günü grubun iddialı ekiplerinden Ferizlispor’a konuk oldu.
Maça geçen haftaki kadrodan sakat olan stoper Resul’ün yerine Ercan’ı, Taha’nın yerine de yeni transfer Mürsel’i monte ederek başlayan takımımız henüz 2nci dakikada Emre Çıra’nın attığı golle maça 1-0 önde başlamış oldu adeta.
Gol dakikasından itibaren büyük çekişmeye sahne olan ilk yarıda ekibimiz gol yememeyi, rakibimiz ise en azından soyunma odasına beraberlikle girme adına çabalasa da ekibimiz ilk yarıyı önde kapamayı bildi. Maçın ikinci yarısının başlamasıyla birlikte Ferizlispor’un baskılı oyununa karşın As Akyazıspor kontrolü elden bırakmamaya özen göstererek ikinci gol için fırsat kollamaya başladı ve aradığı golü maçın 61nci dakikasında takım kaptanı Hasan Şahin’in 35 metreden füzesiyle buldu. Geriye düşen rakip ekip, oyun disiplininden kopmaya ve hakemle oynamaya başlayınca sertlikler de gelmeye başladı.
Sait hocanın maça sonradan giren oyunculara vermiş olduğu bol bol adam eksiltin taktiğini yanlış yorumlayan futbolcularımız, rakibe kırmızı kartlar gördürerek dokuz kişi kalmalarını sağladı ve ekibimizin maçı daha rahat bitirmesini sağlamış oldular. Müsabakanın orta hakemi Hasan Kösemen’in seyirci baskısına aldırış etmeden vermiş olduğu yerinde kararlar ve kartlarla ‘bir maç nasıl yönetilir’in en güzel örneğini sergilemiş oldu ve Sakarya hakem camiasının övgüler almasına katkı sundu. Başarılarının devamını diliyoruz. Müsabaka hakemlerine ve ekibimize yönelik bir takım kendini bilmez seyirciler tarafından yapılan çirkin söz ve küfürlü tezahüratlardan dolayı kendilerini ve bunlara göz yuman, prim tanıyarak önlem almayan yöneticileri şiddetle kınıyoruz.
Maçın Önemli Futbolcuları:
Emre Çiçek (kaleci): Maç içerisinde kritik anlarda çıkarmış olduğu yüzde yüzlük pozisyonlarla galibiyetin mimarları arasında kendine yer buldu.
Ercan Öztürk (stoper): Yedek kalmayı sorun etmeyen oyuncumuz bu maçta kusursuz oynadı ve hazır bir görüntü verdi.
Hasan Şahin (kaptan): Onu anlatmak değil de izlemek lazım. Keyif veren oyununu birde golle süsleyen kaptanımızın takıma katkısı inanılmaz safhada… İyiki buradasınız kaptan.
Hasan Özdemir (orta saha): Bir türlü eski formunu bulamaması handikap. Biran önce eski yırtıcı ve iş bitirici kimliğine kavuşması için ne gerekiyosa yapılmalı.
Gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Harb-iş maçında siz değerli sporseverlerimizin tribünlerde yerlerinizi almanızı umut eder sporcularımıza ve teknik ekibimize şimdiden başarılar dileriz.
‘ADALET,EŞİT VE ADİL KİŞİLER TARAFINDAN DAĞITILDIĞI SÜRECE GERÇEK ADALET OLUR’

Bizi İzlemeye Devam Edin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir