Hala Umudum Var

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Play of’a kalma yolunda ilk üç sıralamasında kendine yer edinmek isteyen ekibimiz grupta kümede kalma mücadelesi veren Pamukova spora konuk oldu.Bitime üç hafta kala lig üçüncüsüyle aradaki 5 puan farkı kapamak isteyen ekibimizin puan kaybına tahammülü yoktu ve bu inançla maça çıktı.Önceki maçların aksine Sait Hoca birazda azalan umutların etkisiyle takımda bazı değişikler yaparak yeni transfer Muharremi Hendek maçının yıldızları İsmail ve Taha’yı ilk On bire monte ederek sahaya sürdü. Kalecimiz Emre’nin sakatlığında kaleyi devralan Muharremin Yanı sıra ilçemizin ve ekibimizin tecrübeli eldiveni Yaşar Kumaş ta kadroda yer bulan sporcumuz oldu.
MAÇA GELİNCE;
İlk 20 dakika da neredeyse kalecilere hiç iş düşmedi desek yeridir
Maçın ilk ciddi atağında golle sonuçlandı,
Bu dakikada sağ kanattan bindiren kaptan hasan şahinin arka direğe kestiği topu TAHA göğsüyle yakın mesafeden filelere bıraktı.0.1..geriye kalan dakikalarda ciddi pozisyon bile olmadan devreye girildi.2.yarıya başlarken sertleşen hava koşullarıyla beraber hava soğudu ve çıkan rüzgarda karşısına alan ekibimiz rakip kaleye gitmekte zorlandı.
Bir başka etkende orta sahadaki oyuncularımızın etkisiz kalışı, düşük pas yüzdeleri ve hataları da oyunun gidişatını değiştiriyordu. Bu dakikalarda rüzgarı da arkasına alan rakip ekip kalemizde ciddi pozisyonlar buluyordu.55.dk da sakatlanan Ümit yerini Ercana bıraktı orta sahada aksayan Yasinin yerine Mürsel’in girmesiyle biraz canlanan ekibimiz 75.dk da ikinci golü buldu. Mürselin defansın arkasına sarkıttığı topla buluşan TAHA düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının 2.goünü attı.0.2..dakikalar sekseni gösterdiğinde ise kalemizin önünde oluşan karambolde topu önünde bulan İsmail skoru 1-2 ye getirdi yorulan TAHA yerini Semihe bırakırken dakikalar 82’yi gösteriyodu..85.dk da kazandığımız serbest atışın başına geçen usta ve sert ayak Hasan Özdemir çok sert vurdu önce kaleci sonra üst direk mani oldu. Akabinde gelişen rakip takımın atağında İsmailin gol vuruşunu son anda kornere çeldi kalecimiz Tolga ve geride kalan dakikalarda başka gol çıkmayınca ekibimiz müsabakayı 2-1 kazandı ve rakiplerinin puan kaybı yaşamasını beklemeye başladı. Azalan umutlara rağmen alınan bu galibiyet takıma neşe kattı ve eğlenceli geri dönüş yolculuğu başladı. Tüm bu olumsuzluklara ve güzelliklere ilaveten, gecen sezonlara nazaran yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen, sıkıntı dedim zira aylardır maaş ve prim alamayan bu sporcular takımlarını yalnız bırakmadılar sabrettiler ve sanki sezon başıymış gibi aslanlar gibi mücadele etmeye devam ediyolar. tebrik ediyoruz.. onlar ellerinden geleni yaparken yönetim ve başkanda verdikleri sözleri tutmalılar ve bir an önce çocukların kafalarındaki soru işaretlerini gidermelerini beklemekteyiz. Elbette onlarda tıpkı sporcular gibi kendilerine yakışanı yapacaktır bunu biliyoruz da lakin geçmişte yapılan bazı uygulamalar göz önüne getirildiğinde acaba diyesi geliyor İnsan’ın..bizim kültürümüzde 3 verilen sözler ve vaatler kutsaldır.isteyen tutar isteyen tutmaz. ama gün gelir bu sözler bazen REFERANS alınır….
Ömer Dere

Hala Umudum Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir